Tetovált ajak hyaluronsavas feltöltése

Img 3637 cmscrop

hyaluronsavas ajakfeltöltés és az ajaktetoválás nagyon ütős párosítás lehet, persze csak akkor, ha az ajaktetoválás is igényesen, szakszerűen van elkészítve.

Sajnos sokszor szaladunk bele abba a problémába, hogy az ajak fölé húzott tetovált kontúrral szeretnék az ajkat nagyobbítani. Mivel ez nem lesz természetes, nem lesz a száj dúsabb, ezután ajakfeltöltéssel szeretnének javítani a helyzeten.

Ha a tetoválás meghaladja az ajak anatomiai határait,  nem lehet ugyanúgy kezelni hyaluronsavval, mint akinek a tetoválása tiszteletben tartja a határokat. Nem kontúrozható, korlátozottan formálható.


Fontos tehát, higy a sminktetoválás kiválasztásánál is legyen nagyon tudatos, törekedjen a jó minőségre, hiszen azt az eredményt örökké viselni fogja!!! 


A jó szakember az ajaktetoválással gyönyörű színt, határozott kontúrt formál, alaposan megtervezi a munkáját, és sosem fogja elhitetni Önnel, hogy a tetoválás helyettesíti az ajak hyaluronsavas feltöltését. 


A képen is látható csodálatos eredményt lehet elérni az aprólékos, precízen dolgozó sminktetováló szakemberek munkáinál. 

Várjuk Önt is szeretettel!

Addig is minden kedves jelenlegio és leendő Vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

Kövessen minket az instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Instagram logo 5 2

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre