Tetovált ajak hyaluronsavas feltöltése

hyaluronsavas ajakfeltöltés és az ajaktetoválás nagyon ütős párosítás lehet, persze csak akkor, ha az ajaktetoválás is igényesen, szakszerűen van elkészítve.

Sajnos sokszor szaladunk bele abba a problémába, hogy az ajak fölé húzott tetovált kontúrral szeretnék az ajkat nagyobbítani. Mivel ez nem lesz természetes, nem lesz a száj dúsabb, ezután ajakfeltöltéssel szeretnének javítani a helyzeten.

Ha a tetoválás meghaladja az ajak anatomiai határait,  nem lehet ugyanúgy kezelni hyaluronsavval, mint akinek a tetoválása tiszteletben tartja a határokat. Nem kontúrozható, korlátozottan formálható.


Fontos tehát, higy a sminktetoválás kiválasztásánál is legyen nagyon tudatos, törekedjen a jó minőségre, hiszen azt az eredményt örökké viselni fogja!!! 


A jó szakember az ajaktetoválással gyönyörű színt, határozott kontúrt formál, alaposan megtervezi a munkáját, és sosem fogja elhitetni Önnel, hogy a tetoválás helyettesíti az ajak hyaluronsavas feltöltését. 


A képen is látható csodálatos eredményt lehet elérni az aprólékos, precízen dolgozó sminktetováló szakemberek munkáinál. 

Várjuk Önt is szeretettel!

Addig is minden kedves jelenlegio és leendő Vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

Kövessen minket az instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre