Tímea története

Img 1162 cmscrop

Hogy kerültél kapcsolatba a Porta Bella Vitával?

Már a kezdetektől, jóformán a nyitásotok óta követem figyelemmel a munkátokat.

Mi vezetett oda, hogy belevágj az orvosi esztétikai beavatkozásokba?

Alapvetően nem vagyok hiú. Ennek ellenére szerintem mindenkinek van egy képe magáról, ami általában helyesebb, mint a valóság, fiatalabb énünk van a fejünkben. Ehhez képest, ha belenézel a tükörbe, mindig van egy apróbb döbbenet. Ezt sokan elhessegetik, engem azonban már jó ideje nagyon zavart.

Mielőtt belevágtam, voltak előttem jó és rossz példák is. Találkoztam volt osztálytársammal, aki szintén ide jár hozzátok. Az ő arcának rendkívül jót tett a fiatalítás, viszont ahogy más is, én is láttam sok negatív példát, elrontott, túlzásba vitt beavatkozásokról, ami visszavetett. Nekem nem az volt a célom, hogy mindenki lássa, hogy beavatkozáson estem át, hanem természetes eredményt szerettem volna. Nem akartam olyan lenni, ami nem én vagyok.

A honlapotokon található képek, azonban teljesen meggyőztek, hogy itt a helyem.

A környezetedben élők, hogy fogadták a döntésedet?

A mi családunkra jellemző, hogy nem írjuk felül soha a másik döntését. Egyetlen férfi barátom említette, hogy véleménye szerint méltósággal kellene viselnem, aminek jönnie kell. A barátnőim és én is azonban lázban égünk. 🙂 Két gyermek édesanyja vagyok. Párom elfogadta a döntésem, kíváncsian várja az eredményt, ő azt mondta „ha te úgy látod jónak ezt szereznéd, akkor én is!”.

Mennyire vagy tudatos egyébként a szépségápolásban, egészségmegőrzésben?

Be kell vallanom meglehetősen slendrián vagyok. Kampányaim vannak magammal. Nehezen szánom rá magam dolgokra, de akkor fanatikusan viszem azt véghez. Életmódomban sajnos nem vagyok tudatos, úgy élek, hogy ahogy esik úgy puffan. Minden helyzetből próbálom a  legjobbat kihozni, ha nem valami nem sikerül, akkor megyek tovább, és próbálom másképp.

Tartasz a kezeléstől?

Igen. Vagy talán inkább izgatott vagyok. Félelem már nincs bennem, mert ahogy már mondtam is, láttam a honlapotokon, és a közösségi oldalakon lévő fotókat, így már tudom, hogy nincs miért aggódni. Az új dolgok persze mindenkiből szerintem, egy egészséges izgatottságot váltanak ki.

Hogy pontosan mihez hasonlította ezt Tímea? Megtudhatja az alábbi videóból.

Image 10

Tímea kezeléséről, képekkel, videókkal, eredményképekkel, leírással, a későbbiekben természetesen beszámolunk. Kövessenek minket figyelemmel a Facebookon, illetve az Instagramon is.

Kövessen minket az Instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Instagram logo 5 2

Minden kedves jelenlegi és leendő Vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre