Porta Bella Vita logo

Tudomány a szépség mögött

24 7display weisse verschl dunkler 27 09 10 cmscrop

Mi is az a 24/7 és miért válaszd ezt a kezelést ?

Ahogy az évszakok folyamatosan váltakoznak, bőrünk is máshogy viselkedik. Még tart a kellemes nyár után beköszöntött tél, több csapadék , hideg szelek és mínuszok… sajnos ezek megviselnek minden bőrtípust. Bőrünk reagál ezekre a hatásokra és változásokra, és ez nem történik észrevétlenül: túl van terhelve, és ez megmutatkozhat szárazságban, érzékenységben, vagy fénylő foltokban amiken jobb ha minél előbb és minél hatásosabb kezelésekkel és krémekkel segítünk.

Kleanthous kezelések széles palettájából a Kleanthous 24/7 kezelés az ötféle szérumkombinációnak köszönhetően teljesen személyre szabott kezelést tud összeállítani a bőrödnek megfelelően. A kezelések sikerének titka a cell supporting molekulák ( C.S.M  Ez a  molekula a sejtjeinkben megtalálható legkisebb fehérjemolekula , amelynek feladata, hogy a sejten belül és a sejtek közötti információcsere, ezáltal a sejtosztódás tökéletesen működjön ) amelyek aktívan támogatják a bőr működését. Így az újra fel tudja építeni saját védőrendszerét, biológiailag megfiatalodik.

Mi történik a kezelés közben és még az után is a sejtjeinkkel? 

Salaktalanítás, nedvességpótlás, sejtregenerálás, elasztin pótlás, hidratálás, öngyógyító folyamatok beindítása, ráncok csökkentése, felszíni ráncok megszüntetése, olajos fénylő bőr optimalizálása, érzékeny bőr nyugtatása … Azt hiszem minden benne van.

Igen, mindezekre képes a 24/7 kezelés, hiszen a Kleanthous megadja azt a szabadságot a kozmetikusnak , hogy a rengeteg hatóanyagból ( c.s.m. molekulák, elasztin, aloe vera, E vitamin, növényi olajok, homoktövis, acerola cherry, allantoin, bisabolol, porcelánföld, stb.) ő maga alkothassa meg a arcpakolásokat , a szérumokat és a megfelelő kezelési protokollt , hogy az tényleg személyre és problémára szabott legyen  . Nem csak hasznos de igazán kellemes is az élmény amit tapasztalunk a ’’terápia” alatt . Már az első mozzanattól kezdve, ahogy az arctej illatát megérezzük, ellazulunk és utána csak sorakoznak a finomabbnál finomabb lépések, masszázsmozdulatok és a teljes relaxot biztosító ultrahang ami nem csak hatóanyagot juttat be hanem fényterápiával is ellazít minket.

Remélem mindenki számára elhúztam azt a bizonyos mézes madzagot és kedvet kapott , hogy megajándékozza bőrét egy 24/7 terápiával. És ha már megtapasztaltad a csodát, abban biztosak vagyunk, hogy haza is akarod majd vinni. 🙂 Ennek semmi akadálya, válogass Kleanthous termékek

Kövess minket az Instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheted munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövess  minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheted: 

Instagram logo 5

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre