Tünde története

Nevtelen cmscrop

Bemutató kezelésünk újabb arcát ismerhetjük meg

Tündével már találkozhattunk. Korábbi kvízjátékunkban egy   orvosi HIFU   kezelést nyert nálunk. A kezelés eredményével elégedett volt, éppen ezért ezt követően a Facebookon kísérte figyelemmel kezeléseinket, akcióinkat. Így talált rá azon felhívásunkra is, hogy bemutató kezeléseinkhez ismét „modelleket” keresünk. 

Tünde pajzsmirigy betegségének következtében jelentkeztek szemkörnyéki esztétikai problémái. 

A betegsége miatt az állandó ödéma következtében a felső szemhéja megnyúlt, mely miatt korábban alávetette magát egy felső szemhéj plasztikai műtétnek. Ennek eredményével elégedett, de alsó szemhéján a bőr ráncoltsága nagyon zavarja.

Szeretné, ha a problémán most műtét nélkül lehetne javítani,  ezért örült a bemutató kezelés lehetőségének.

Tünde alsó szemhéjára  Plasmage  kezelésünket veszi igénybe, majd a gyógyulást követően a szem alatti árok elsimítására  hyaluronsavas árokfeltöltés  a választott kezelés.

Tünde izgatottan várja a kezelés eredményét, melyet, legnagyobb örömére, családjától kap születésnapi ajándékba.

Kedves Tünde! Köszönjük, hogy megosztotta velünk gondolatait, és köszönjük, hogy azok közléséhez hozzájárult.

Kísérjük hát figyelemmel Tünde átalakulását! Addig is minden kedves jelenlegi és új vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

Fülöp-Tóth Emese

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre