Porta Bella Vita logo

Újra egy kis családi kulisszatitok

Img 5738 cmscrop

Naponta többször hangzik el a kérdés, „Önök testvérek, igaz? Elképesztő a hasonlóság, le sem tagadhatná…” Erre mindig ugyanaz az őszinte válasz, „nem is szeretném, sőt..” Gyermekkoromban ő volt a példaképem, és most sincs ez másképp.

Az, hogy valaki ilyen piedesztálra kerül egy személy életében kierőszakolni nem lehet. Mégis hogy érhető el? Valószínűleg úgy, hogy amit mond vagy tesz az megkérdőjelezhetetlen, az úgy van és kész. Gondolok itt az élet fordulópontjain nyújtott támogató segítségre, de a legapróbb dolgokban tett megcáfolhatatlan gondolataira, és tetteire.

És még most is csodálva nézem a napi munkájának eredményeit, hogy az amit végez, milyen hatással van emberek jókedvére, önbizalmára, és – nem túlzás ha azt mondom – életére.

Egyáltalán nem meglepő tehát, ha minden újdonságot, kezelést, terméket, amik hozzánk érkezik az elsők között szeretnék kipróbálni. Nem, én nem a klinikai tanulmányokra alapozva, hanem mert millió szempontot végigvéve, minden innovációs beruházás előtt, ő azt mondja, hogy ez jó.

Aztán  megérkezik ….itt van…. használatba vesszük…. jönnek az első Vendégek…. beérnek az eredmények….mi „részben laikusok” ámulunk is bámulunk, a Vendégekkel örülünk, mert működik, tényleg működik, minden várakozáson felül. Igen, Ő megmondta. 

Ő a Nővérem, soha nem ígér többet, mint ami elérhető, soha nem vállal megvalósíthatatlant, a hitelessége ebben rejlik, azt gondolom. És ez itt NEM a reklám helye :), és ha nem ugyanezeket a visszajelzéseket hallanánk Önöktől, talán még elfogultnak is tűnhetne ez a testvér tollából, de így talán nem az.

Így van ez a tavalyi évben érkezett innovatív testkezelő gépeinkkel is. Mind a DEKA ONDA testformálás, mind a Cooltech cryolipolízis, de említhetném a DEKA család lézereit, akár a bőrmegújításról, akár a a lézeres szőrtelenítésről is legyen szó, az eredmény mindig pozitív. (illetve a testkezelések esetében negatív, már ami a zsírsejtek számát, és a cm csökkenést jelenti 🙂 ) 

Néhány eredményképből szemezgettem, a Deka Onda, és a Cooltech kezelés vonatkozásában:

Kövessen minket az Instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Instagram logo 5 2

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre