Zsuzsi története

Img 3745 cmscrop

Emlékeznek még Zsuzsira?

2016-ban járt már Nálunk, akkor egy modellkezelés keretében mutattuk be átváltozását. Zsuzsi korábbi kezelését és annak eredményét itt tekintheti meg. Akkor is nagy hangsúlyt fektettünk az ajak és áll részen egy korábbi betegség miatt kialakult csonthiány hyaluronsavval történő korrigálására.

Zsuzsi, három évvel legutóbbi kezelését követően újra elérkezettnek látta az időt, hogy ellátogasson hozzánk. Kezelését és annak eredményét, ahogy akkor is most is örömmel fogjuk bemutatni Önöknek, a későbbiekben.

Hogy mi vár most Zsuzsira? Az alábbi videóból kiderül.

Minden kedves jelenlegi és leendő vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

Kövessen minket az Instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Instagram logo 5 1

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre