Felső szemhéjplasztika

Felső szemhéjplasztika

A felső szemhéjplasztika során a szem fölött lévő felesleges bőrt és esetleges zsírpárnákat a plasztikai sebész eltávolítja, így a szem környéke frissebb és fiatalosabb megjelenésű lesz.

Az idő múlásával a bőr és szövetek elaszticitása csökken, ami általában a bőr megereszkedéséhez, ráncok, szem alatti táskák és sötét karikák megjelenéséhez vezethet a szemkörnyéken.

A felső szemhéjplasztika azonban hatékonyan orvosolja a felső szemhéj bőrének megereszkedését, ami akár a látást is zavarhatja, és ideális módja lehet a fiatalosabb tekintet és megjelenés elérésére.

Hogyan történik a felső szemhéjplasztika?

Minden esetben szakorvosi konzultáció előzi meg, ahol a vizsgálatot követően részletes információkat kapnak a páciensek a kezelésről, a várható eredményekről, esetleges szövődmény lehetőségéről, utógondozásról.

Az eljárás klinikánkon helyi érzéstelenítésben, ambulánsan történik. A plasztikai sebész tervezést követően injekciós érzéstelenítést alkalmaz, eltávolítja a felesleges bőrt, majd finom varratokkal zárja be a metszéseket. Ezt követően vékony steril tapasszal fedi a műtéti területet.

Az beavatkozás általában 1 órát vesz igénybe.

A varratszedés általában műtétet követően 1 hét múlva történik.

Mit kell tenni felső szemhéjplasztikát követően?

Az eljárás általában biztonságos és hatékony, de tartsuk szem előtt a lehetséges kockázatokat és mellékhatásokat, amelyekről már a konzultáció során is tájékoztatást adunk..

Az Önre vonatkozó utógondozási és életmódbeli tanácsokról a plasztikai sebész tájékoztatni fogja.

Varratszedésre általában 1 hét múlva kerül sor.

Általánosságban a műtétet követően a szemhéj óvása, a nagyobb terhelések kerülése (emelés, előre hajlások) szükséges legalább 1 hétig.

A szemhéjplasztikát követően számolni kell bevérzések lehetőségével, ez a varratszedést követően is befolyásolhatja a megjelenést. Javasolható kozmetikai fedése, napszemüveg viselése.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre