Időpont visszaigazolás

Tisztelt Páciensünk!

Előzetes foglalása alapján Önnek  emkékeztető sms-t küldtünk. 
Kérjük, válaszüzenetben erősítse meg, hogy szàmíthatunk megjelenésére,ezzel véglegesíti kezelési időpontját.

FONTOS!

  • Ha az üzent küldését követően 24 órán belül nem válaszol az üzenetre, telefonon sem veszi fel velünk a kapcsolatot, akkor időpontját automatikusan töröljük, ÉS ebben az esetben rendelkezésre állási díj megfizetése nélkül újabb időpont foglalására nem lesz mód. ( Facebook, Instagram stb. üzenetben történő módosításokra, lemondásra, időpontfoglalásra nincs lehetőség, kérjük, ezt vegye figyelembe. )
  • Ha nem tud megjelenni az időpontra, és ezt az emlékeztető sms-t követően  jelzi nekünk, az időpont lemondásának szabályai szerint járunk el . (ld. következő szakasz)
  • Amennyiben az időpont véglegesítése ( visszaigazolás) nélkül jelenik meg az előzetesen egyeztetett időpontban, nem tudjuk garantálni, hogy a kezelés elvégzésre lesz mód, vagy nem lesz szükség várakozásra.

Az időpont lemondásának, módosításának lehetőségei és szabályai

Kérjük – hogy az előre nem látható akut betegséget kivéve- szükség esetén  a tervezett időpontját legkésőbb 2 munkanappal  az időpont előtt módosítsa, vagy mondja le, lehetőséget biztosítva, hogy  más vendégünk igénybe vehesse azt.

2 MUNKANAPON BELÜLI lemondás, módosítás esetén „rendelkezésre állási díj” megfizetése után tudunk csak új időpontot bíztosítani. A díj mértéke megegyezik az árlista szerinti  „esztétikai konzultáció”mindenkori díjával a lemondás/ módosítás okától függetlenül. Ennek számla ellenében történő megfizetése nélkül kezelést végezni nem áll módunkban. 

Mivel a kezelések kizárólag egészséges pácienseken végezhetőek el, kérjük, hogy betegség esetén a lehető leghamarabb jelezzen, ne várja meg a kezelés időpontját, kizárólag az akutan jelentkező betegségek esetén.

Amennyiben betegség miatt történik az időpont módosítása, teljes gyógyulás után tudunk új időpontot egyeztetni.

 


Megértését köszönjük, várjuk visszajelzését . Szeretettel várjuk az előjegyzett időpontban.
Porta Bella Vita csapata

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre