Mikrotűs rádiofrekvenciás kezelés – Jeisys INTRAcel Pro

Porta Bella Vita logo

A Jeisys INTRAcel Pro a mikrotűs rádiófrekvencia legújabb generációja, amelyet a módszer megalkotója fejlesztett tovább. Az INTRAcel Pro a hatékonyság , nagyobb kezelési szabadság és a páciens kezelési kényelme miatt korszerűbb eljárás. Kiemelkedő kezelési lehetőségek miatt elnyerte az ” Aesthetic Industry Awards ” díjat.

A mikrotűvel kombinált frakcionált rádiófrekvencia ötvözi az önmagukban is hatékony módszereket, egymás hatását felerősítve. Emellett lehetőséget nyújt hatóanyag bevitelre a kezeléssel kombinálva, ami nem csak az eredményességet fokozza, hanem szinte határtalan kombinációs lehetőséget rejt magában, hogy akár prevencióban, vagy probléma kezelésében a jelentős eredményeket érhessünk el. 

Az eljárás a bőr dermális és bazális rétegeit újra egészségessé, a bőrt rugalmassá és ragyogóvá teszi. Az eljárás bőrszíntől függetlenül biztonsággal alkalmazható, fényvédelem mellett nyáron is végezhető kezelés.

A steril kezelőfejet a páciens problémájának megfelelően választhatjuk ki, ahogy széles határok között tudjuk a kezelési paramétereket (mélység, energia) is szabályozni. Ez nagyfokú szabadságot és lehetőséget ad a kezelésnél, biztosítva a leglátványosabb eredményeket.

Jeisys intracelpro insulatedtip
Jeisys intracelpro noninsulatedtip
Jeisys intracelpro noninvasivetip

 A Jeisys INTRAcel PRO kiváló lehetőség a bőrminőség javítására

  • javítja a bőr textúráját
  • enyhíti az aknét, az aknés hegeket
  • csökkenti a finom ráncokat 
  • csökkenti pórusokat
  • narancsbőrt
  • az arcon lévő melasmát és pirosodásokat. A bőr dermális és bazális rétegeit újra
    egészségessé, a bőrt rugalmassá és ragyogóvá teszi. Mivel az eljárást nem érinti a Fitzpatrick-beosztás, bármilyen
    bőrszínű páciensen alkalmazható.

Hogyan történik az INTRAcel Pro  mikrotűs  rádiofrekvenciás kezelés?

A kezelt terület krémmel történő helyi érzéstelenítését követően fertőtlenített bőrön történik a kezelés. A berendezés segítégével a steril kezelőfejen lévő mikrotűk a beállított mélységbe hatolnak, és rajtuk keresztül éri el a rádofrekvencia a célterületet.

A kezelést követően hatóanyagokat juttatunk a mikrotűk által kialakított kis csatornákon keresztül a bőrbe, majd nyugtató maszkkal és krémmel, fényvédővel zárjuk a kezelést.

A kezelést követő bőrpír általában 1-2 óra alatt szűnik meg, esetlegesen másnap tapasztalható még, de alapozóval jól fedhető. Mivel a kezelés bőrsérüléssel jár, célszerű a kezelést követően fényvédelemről gondoskodni.

Miben különbözik az INTRAcel Pro egyéb rádiofrekveniás mikrotűs kezelésektől?

„Az egyszerűbb készülékekkel végzett mikrotűs rádiófrekvenciás kezelések eredményességének komoly akadálya, hogy a bőr ellenállása, így az alkalmazandó áram erőssége a bőrfelület minden egyes pontján különbözik. A Jeisys az Intracel PRO készüléknél megoldotta ezt a problémát, hiszen a valós idejű bőrellenállás mérés lehetőség nyújt arra, hogy a kezelendő terület minden egyes pontján az optimális áramerősséget alkalmazzuk (a készülék vezérlőegysége a kezelőfeszültséget az aktuális bőrellenállás függvényében pillanatról pillanatra változtatja). A kezelőfej nagyteljesítményű motorja a tűket nagy sebességgel juttatja a bőrbe, csökkentve a kezelés során jelentkező kellemetlenséget. Az egyszerhasználatos steril kezelőfejcsúcs tűi igen hegyesek és vékonyak, s ezzel a kialakítással a bőr minimális sérülése mellett lehet a mikrotűs RF kezelést megvalósítani.”

Dr Varju Gábor, Budapest

Kepernyofoto 2020 06 19 10 29 19

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre