Tombola játék

Porta Bella Vita logo

A nyereményjáték szabályzata

A Porta Bella Vita Instagram oldalán (@portabellavita) nyereményjátékot a Porta Bella Vita Kft szervezi, a játékot az Instagram oldalán és a  www.portabellavita.hu weboldalon teszi közzé.

A Játék semmilyen módon nem szponzorált az Instagram által, illetve semmilyen tekintetben nem kapcsolódik az Instagramhoz

A játék leírása

Nyereményjáték, ahol a nyertesek sorsolással kerülnek kiválasztásra azok közül a játékosok közül, akik a Porta Bella Vita Esztétikai klinika Instagram oldalait ( @portabellavita és @klinikaitestformalas) a játék időtartama alatt a  játékfelhívás posztot (az esélyek növelése érdekében a játkról szóló posztokat) like-olják, a poszt alá hozzászólásban legalább egy Instagram felhasználót megjelölnek .

A fenti feltételeket teljesítők közül  

A játék időtartama: 2020.12.30.-2021.12.31. 24 óráig tart.

Sorsolás  random generátor segítségével történik 2022.01.01-én.

A sorsolás a hozzászólások alapján történik, ezt követően vizsgáljuk, hogy a többi kritériumnak is megfelel-e a nyertes.

A játék nyereménye

FŐDÍJ:
✨Hyaluronsavas archarmonizáció✨ ( a nyertes arcának/ ajkának igénye szerint, maximum 4 ml hyaluronsav felhasználásával)

KEZELÉSEK:
✨Professzionális testkezelés DEKA Onda Coolwaves+Z-wave kombinációval
( A nyertes igénye szerint zsírbontás, bőrfeszesítés, naramcsbőr kezelés)

✨CoolPeel lézeres arckezelés, az egyik legnépszerűbb, minimális felépülési idővel járó széndioxid lezeres bőrmegújítás a szép bőrért

✨VITAFILL 3+1 ml Teosyal bőrminőség javító kezelés

PREMIUM ORVOSI/KOZMETIKAI TERMÉKEK:

✨ 2 nyertesnek 1-1 doboz Esthederm Intensive hidratáló csomag ( Hidratáló szérummal, szemkörnyék ápolóval , ránctalanító hatással)
✨ 2 nyertesnek 1-1 SkinCeuticals szérum, az antioxidánsok szakértőjétől( a szérumot a nyertes bőréhez választjuk)
✨2 nyertesnek 1-1 TEOXANE alapozó fényvédővel, magas pigmentartalma miatt erőteljes fedéssel, hidratáló hatással.

A kezelések kizárólag akkor végezhetőek el, ha ennek szakmai ellenjavallata nincs, és a nyertes a megfelelő tájékoztatást követően igénybe kívánja venni. ( Amennyiben szakmai szempontból nem valósulhat meg a kezelés, a kezelés értékében egyéb kezelést vehet igénybe a nyertes a Porta Bella Vita bármely szolgáltatása közül) 

A nyereménykezelés igénybevételére 2022.február 28-ig  a játék szervezőjének rendelőjében van lehetőség. 

A nyertes játékosok sorsolás útján kerülnek kiválasztásra a játék lezárását követően, melyről Instagramon üzenetben  értesítjük.

A játékban való részvétel feltétele

A játékban 18 év feletti magyar állampolgárok vehetnek részt, akik a játékszabályzatot elfogadják, és kötelező érvényűnek ismerik el.

A játékban nem vehetnek részt a Porta Bella Vita dolgozói, családtagjai, illetve mindazok, akik a játék szervezésében, lebonyolításában részt vesznek.

A játékban részt vevő a szabályzat elfogadásával beleegyezik, hogy a bekért, és általa megadott adatait a játék szervezője a játék időtartama alatt tárolja és további engedélyezés nélkül felhasználja a játék lebonyolításához, valamint a nyeremény kihirdetésekor közzé teheti a nyertes nevét külön hozzájárulása nélkül( további adatai kiadása nélkül)

A játék szervezője vállalja az adatok jogszerű kezelését és az adatvédelmet.

A nyereménnyel kapcsolatos információk

A fent körülírt nyeremény pénzre nem váltható, másra át nem ruházható.

Adatkezelés, adatvédelem

Adatkezelési tájékoztatónkat itt találja: https://www.portabellavita.hu/adatkezeles

A kezelt személyes adatok köre: A Játékban történő részvétel során a nyertesnek Instagram felhasználó nevét kell megadnia, egyéb, személyes adatát megadni nem kell.

Személyes adatok megadására kizárólag a nyertesnek lesz szüksége, a kezelés elvégzésével összefüggésben. 

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre