Lip Lift műtéttel ( Bullhorn lip lift)

Lip lift

A „lip lift” vagy „bulhorn lip lift” műtét olyan esztétikai beavatkozás, amely során az ajkak felett található bőr egy részét eltávolítják, hogy az ajkak felső részét megemeljék és teltebbé tegyék. Erre a műtétre több esetben lehet szükség

Mikor jelenthet megoldást a Lip lift?

Vékony felső ajak

Ha az ajkak vékonyak és nincs elég volumenük, a beavatkozás javíthatja az ajkak teltségét anélkül, hogy feltöltőanyagokat kellene használni.

Megnyúlt orr-ajak távolság

Ha a felső ajak és az orr közötti távolság túl hosszú, a lip lift ezt a távolságot csökkenti, esztétikailag harmonikusabb megjelenést biztosítva.

Ez a távolság az idő előrehaladtával is növekszik, így idősebb korban többek között ez az oka a felső ajak elvékonyodásának.

Ajakfeltölő kezelések helyett

Amikor az ajak volumene megfelelő , de természetes megjelenésű , de meltebb felsőbb ajakra vágyik, a lip lift megoldást jelenthet. A műtét nem zárja ki, hogy akár a későbbiekben az idővel csökkenő volument korrigálni lehessen híaluronsavval.

Lip lift műtét

A beavatkozás helyi érzéstelenítésben történik. Az orr alatt ejtett metszésből a szükséges mennyiségű bőr eltávolításra kerül, ennek következményében a felső ajak megemelkedik. Fontos tudni, hogy a bevatkozásnál erőteljesebb emelés szükséges, mint a kívánt végeredmény, a felső ajak a gyógyulás folyamán éri el végleges magasságát.

A műtét során behelyezett varratok fedése steril ragasztóval lefedésre kerül, ami a varratszedéskor kerül eltávolításra.

A beavatkozás egy nagyon jó gyógyhajlamú területen történik, ezért a gyógyulás gyors, a hegvonal alig észrevehető.

Műtét után

A műtét után a páciens általában enyhe duzzanatot, húzódást és kisebb fájdalmat tapasztalhat.

Varratszedés 10-14. napon történik, addig testszínű steril tapasszal fedett a hegvonal.

A teljes gyógyulás és a végleges eredmény megjelenése néhány hétig tart. A pácienseknek kerülniük kell a nehéz fizikai aktivitást és az erős napfényt a gyógyulás ideje alatt.

A lműtét eredményei tartósak, és jelentősen javíthatják az ajkak és az arc általános esztétikai megjelenését.

A beavatkozást klinikánkon Dr Járai Tamás fül-orr-gégész végzi, előzetes konzultációt követően.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre