A jövő edzésmódszere már most

Amplitrain

AmpliFitness – a jövő edzésmódszere már most

Mozgáshiányos életmódunkból kitörni iszonyúan nehéz. Hiába tudjuk, hogy fatális keringési-és érrendszeri (magas vérnyomás, szívinfarktus) és metabolikus betegségekhez (cukorbetegség) vezet, a rendszeres testmozgás jelentőségére csak a baj megjelenésekor döbbenünk rá. Az Amplifitness rohanó korunkhoz igazított megoldást kínál arra, hogy edzési tapasztalattól és kortól függetlenül karbantartsuk izmainkat, közérzetünket és egészségünket, akár csak heti 2×20 perces edzéssel.

A készülék segítségével átmozgathatók az izmok, amely eközben hat az idegekre és a zsírszövetre is.
Az AmpliTrain készülékkel végezhető AmpliFitness a ma elérhető legkorszerűbb egésztest izomaktiválást (EMA) teszi lehetővé – mondja Pelyva Krisztina, személyi edző a módszer legavatottabb hazai szakértője. – Vázizmaink összehúzódását motoros idegeinken keresztül közvetített tudatos ingerek irányítják. A mozgató idegek ingerlését és a hozzájuk tartozó izmok összehúzódását a készülék által jól szabályozott elektromos impulzusokkal is kiválthatjuk. Csak míg a tudatos mozgás csupán néhány izomcsoportot vesz igénybe, addig az AmpliTrain készülék nagyméretű elektródák alkalmazásával a test legnagyobb izomcsoportjait egyszerre bírja munkára.

 Így alkalmanként 20 perc edzés, az ízületek terhelése nélkül, felér 1,5–2 óra intenzív edzőtermi munkával.

Miben különbözik az AmpliFitness a hasonló módszerektől?

Az AmpliTrain orvosi műszer – folytatja Pelyva Krisztina –, mely a korábbi kisfrekvenciás (EMS) készülékekhez képest három frekvenciát kombinálva (alacsony, küszöb és közép) egyidejűleg hat az idegekre, izmokra és zsírszövetre, intenzíven fokozza az anyagcserét és javítja a keringést. A középfrekvenciás moduláció, mely a korábbiaknál kellemesebb érzetet is kelt, teljes mélységében aktiválja a nagyobb izomcsoportokat, így az izomtérfogat-növelés, tonizálás, a kalóriafelhasználás is intenzívebb. A 40-féle, egyénre szabható program sport, fizioterápiás, rehabilitációs, kozmetológiai és közérzetjavító edzést/kezelést támogat. Az edzésprogramokat egyénre szabható chipkártya vezérli, mellyel a további edzések is optimalizálhatók.

Kinek ajánlható az AmpliFitness?

  • A módszer egyre inkább terjed az élsportolók felkészítésében is, de varázsa éppen az, hogy akár mozgáskorlátozott, vagy a rendszeres mozgástól teljesen elszokott emberek is kiváló eredménnyel használhatják.
  • Heti 2×20 perc intenzív edzéssel, megcélozhatják állóképességük javítását, a fokozott zsírégetést, a cellulit kezelését, alakformálást és súlycsökkentést, de izomlazító, fájdalomcsillapító és rehabilitációs programok is kialakíthatók.
  • A módszer ma már legtöbb nagyvárosunkban elérhető – zárja gondolatait a személyi edző.
  • A jó fizikai közérzet a szellemi teljesítőképességet és a lelki terhek elviselését is segíti. Tegyünk érte, megéri!

Dr. Krenács Tibor PHD tudómányos főmunkatárs

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre