Adventi vásár 2018

Christmas 2971961 1280 cmscrop

Ajándékozzon szépséget!

A tárgyi ajándékokon kívül divatos ajándék ma „élményeket” ajándékozni, de ugyanúgy nagy örömöt tud okozni egy személyes „szépségajándék”. 

Szépségajándék tippjeink személyesek, több esetben extra ajándék is jár hozzá, de van, amit kedvezményes áron vásárolhat meg.

Ajándékutalványok vásárlásánál a megajándékozott a stílusához, igényeihez, vagy akár bőre állapotához igazítva veheti majd igénybe, különböző termékekre és kezelésekre.

Igény esetén szívesen segítünk az ajándékok kiválasztásában is.

Adventi vásár a Porta Bella Vitában

Szépségajándék ajánlataink összeállításánál arra törekedtünk, hogy mindenki megtalálhassa az „igazit”, amivel valódi örömöt okozhat a megajándékozottnak. A termékek és ajándékutalványok Központunkban megvásárolhatóak, de online is megrendelheti, a szállításra futárszolgálattal van lehetőség.

Figyelje az adventi időszakot, mert időszakos ajánlataink is lesznek állandó adventi kínálatunk mellett!

DERMASTIR LUXURY

arcápolási csomagajánlatok

TERMÉK + AJÁNDÉKUTALVÁNY

Egy Dermastir termékekbőlálló Dermastir arcápoló csomag megvásárlása esetén (mely tartalmaz egy Nappali, éjszakai krémet, illetve egy lemosót) egy luxus minőségű termékek kombinációjával, testi-lelki regenerálódás élményét is nyújtó, hatékony és látványos eredményt adó 35.000 Ft értékű 60 perces Dermastir Luxury professzionális arckezelést adunk ajándékba. 


Kleanthous

arcápolási csomagajánlatok

TERMÉK + AJÁNDÉKUTALVÁNY

 

Egy Kleanthous termékekből álló Kleanthous arcápolási csomag megvásárlása esetén (mely tartalmaz egy nappali, egy éjszaki krémet, illetve egy lemosót) egy 19.900 Ft értékű Kleanthous 24/7  c.s.m molekulákat tartalmazó professzionális termékekkel, kifejezetten a bőrtípushoz és bőrproblémához igazított maszkokkal , hatóanyagokban gazdag szérumokkal végzett kezelést adunk ajándékba. 


IMAGE I SPA + PLAZMA

csomagajánlat

AJÁNDÉKUTALVÁNY 

Minden Image I SPA kezelés mellé egy 20.000 Ft értékű bőrmegújító Kozmetikai plazma arckezelést adunk ajándékba. 


KARAJA SMINKTANÁCSADÁS 

AJÁNDÉKUTALVÁNY 

A Karaja dekorkozmetikumok kiváló minőségű termékek, otthon is professzionális minőségben végezhető sminkek elkészítéséhez. Tökéletes fedés, fantasztikus pigentek és tartósság.

A Karaja termékek megvásárolhatók Központunkban. 

Adventi vásár keretében 30.000 Ft feletti Karaja sminktermék vásárlása esetén egy 5.000 Ft értékű ajándék nappali sminket, 50.000 Ft értékű Karaja sminktermékek vásárlása esetén a 15.000 Ft értékű 3 órás egyéni sminkoktatást és tanácsadást ajándékba adjuk. 


Image Skincare termékek

Karácsonyi csomagajánlatok limitált számban (csak a készlet erejéig):

HYDRATE & RADIATE csomag

Teljes arcápoló szett (Vital C cleanser, Vital C anti aging szérum, Prevention SPF 50 + fényvédő)

30 % kedvezmény! (43.190 Ft helyett 29.990 Ft)

AGE DEFYING CSOMAG 

Teljes arcápoló szett (Ageless cleanser, Ageless hyaluornic filler, Vital C repair creme) 

30 % kedvezmény (58.400 Ft helyett 39.990 Ft)

További Image termékek és YANA kollagénital 

 

Minden Image Skincare termék és YANA kollagénital a KÉSZLET EREJÉIG  15 % kedvezménnyel vásárolható meg. 

50 Ft feletti vásárlás esetén IMAGE piperetáskát adunk ajándékba!


AJÁNDÉKUTALVÁNY

Ha teljes szabadságot szeretne adni a megajándékozottnak, akkor jó választás különböző értékű ajándékutalványunk vásárlása.

Porta Bella Vita ajándékutalványok 10 ezer, 25 ezer, 50 ezer és 100 ezer Ft értékben választhatóak. 

Ezek az ajándékutalványok bármely kezelésünkre ( orvosi, medicalkozmetikai), vagy forgalmazott termékre felhasználhatóak.

Ajándékutalvány kedvezménnyel

100.000 Ft értékű ajándékutalványunkat (mely bármely orvosesztétikai medicalkozmetikai kezelésünkre, illetve termékvásárlásra felhasználható 10 % kedvezménnyel 90.000 Ft-ért vásárolhatja meg. 

Az adventi vásár 2018. december 20-ig tart.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre