Amikor az átalakulás lélektani töltést is ad… Bence jegyzete 3.

Bence

Novotny Bence töretlen kitartással folytatja a programot felkészülési időszakában. Céltudatossága, önmagával szembeni szigorú fegyelmezettsége tiszteletet parancsoló.

Bence blogja 3.:

2013. január 28 – február 03.

Ez a hét egy fokkal lazább, könnyebb volt, edzés és terhelés szempontjából, így nem éreztem, hogy veszítettem volna az erőmből. Az viszont feltűnt, hogy aktívabb vagyok, fel-felpörgök, amikor tevékenykedek valamit.

Az edzésekben, a mozgásban, küzdelemben még nem érzem, de a mindennapokban többször észreveszem magamon. A közérzetem is emelkedett kicsit. Ebben közrejátszik a szervezetből nagy mennyiségben kiürülő méreganyagok, amik a vízháztartás felgyorsult anyagcseréjével és a lebontott zsírral együtt távoznak, méregtelenítésként.

Természetesen az alakuló külső látszata és az alakuló belső felépítés is lélektani töltést ad.

A szerda esti lazító program után, csütörtökön kiderült az újabb InBody testösszetétel mérésen, hogy megint sikerült 1,5kg zsírt veszítenem, és így már a két hét alatt 3 kg zsírral vagyok könnyebb.

Közeledek a célsúlyhoz!

Ezután következett egy igen kimerítő Amplitrain edzés, ami a hét legintenzívebb terhelése volt.

A hetet pihenéssel zártam, készülve a lényegesen keményebb következő hétre.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre