Amikor előkerülnek a bikinik…

Missziónk

Amikor előkerülnek a szekrényből a fürdőruhák, szembesülni kell a zsírpárnácskákkal, cellulittel, amit a ruha eddig jótékonyan eltakart.

A helyi zsírfeleslegek és a cellulit normál testsúlynál is kialakulhatnak, és megszabadulni sem könnyű tőlük.

Ha nem elégedett dereka, combja, térde, csípője, vagy akár karja körfogatával, vagy  csupán cellulittel küzd, lehetősége van igénybe venni helyi zsírbontó kezeléseinket.

A zsírbontást elektrolipolízissel, különböző injekciós kezelésekkel, vagy ezek kombinációjával végezzük, a programot mindig az Ön problémájához igazítva, személyre szabva. A nyirokkeringés javítására, a bőr feszességének megőrzésére minden kezelést követően gépi nyirok-, vagy vákumos masszázst végzünk.

Injekciós zsírbontás:

Többek között a Guna termékei  hatékonyan alkalmazhatóak zsírbontásra, helyi zsírfelesleg és cellulit kezelésére egyaránt. A dinamizált hatóanyagokkal , és kombinációjukkal lehetőség van  a has-, kar-, lábkörfogat több centimétert is elérő csökkentésre. Lehetőség van a bőr feszesítésére is, a megfelelő hatóanyagkombinációval.

Szükség szerint egyéb mezoterápiás eljárásokat ia alkalmazunk (pl.foszfatidilkolin).

Elektrolipolízis:

Az esztétikai problémákat okozó helyi zsírfeleslegek megszűntetésére alkalmazható rendkívül hatékony eljárás az elektrolipolízis, amikor a zsírszövetek belsejébe vékony tűk segítségével meghatározott áramimpulzusokat vezetünk, amely lipolízist okoz, mindemelett a helyi keringést is fokozza, ezáltal megkönnyíti a bomlástermékek természetes úton történő eltávolítását, valamint a bőr alatti kötőszövetek ingerlésével javítják a bőr tónusát, ezzel a zsírfelesleg csökkenése mellett a bőr feszesedését is okozva.

Tanácsadással és a kezelésekkel szeretettel várja a Porta Bella Vita csapata!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre