Anya Lánya Szépségnapok a Porta Bella Vitában

Mom 1112701 1920 cmscrop

Felnőnek…. az idő megállíthatatlanul pörög. Amikor saját útjukra indulnak, a szívünk kicsit megszakad. Fájón, de beletörődéssel nézzük, ahogy egy villámlátogatás után sietve elmegy, ott akkor sok Édesanyában merül fel gyakran a vágy: „Istenem, csak most egy kicsit megállíthatnám az időt.” Aztán az üresség iránti tétlenség érzetébe, jön a gondolat, itt az idő, hogy „most egy kicsit magammal is foglalkozzak”. Ebbe persze mindig vegyül egy nagy adag lelkiismeretfurdalás is. Egy Anya sosem érezheti, teljesen azt, hogy csak magára gondoljon.

…. és most nézzük a másik oldalt. Biztosan Ön is emlékszik, hogy amikor még gyermek volt, Édesanyja mennyi dédelgetést, ölelést, boldogságban, és biztonságban eltöltött éveket adott Önnek. Ahogy felnőtt, és a saját életét élve bontogatni kezdte a szárnyait, úgy lett ebből a csodálatos szimbiózisból egyre kevesebb együtt töltött idő, rohanó, más irányba futó hétköznapok. Kevés olyan ember van, aki ne vágyna újra és újra vissza Édesanyja ölelő karjába. Nem is tudom, hogy létezik-e közülünk – gyermekek között – olyan, aki azt mondhatná, hogy a mindennapi mókuskerék mellett, elegendő időt tud tölteni, Édesanyjával is.

Éppen ezért gondoltuk, hogy legyen Nálunk az a hely, ahol nincs szükség kompromisszumra. Mi itt mindannyian lányok, és anyák vagyunk. Pontosan tudjuk, hogy az együtt töltött időnek mekkora jelentősége van. Engedjék meg, hogy mi legyünk azok, akik közös, tartalmas időt biztosítunk Önöknek, ahol a legfontosabbak Önök ketten, ahol mi is csak Önökre figyelünk, hogy Önök csak egymásra figyelhessenek.

Ennek okán, Anya-Lánya szépségórára van lehetőség a Porta Bella Vitában. A szépségnapokon az Önök bőrének legmegfeleőbb Image I Spa arckezelésre, és egy exkluzív testmasszázsra várjuk Önöket, nyugtató, teljes ellazulást, és kényeztetést biztosító környezetben.

Legyenek a Vendégeink egy igazi „csajos” délutánra, melynek során egymásra hangolódva, élhetik újra át az Édesanyák és Lányaik közötti kötődés csodáját!

Az Anya-lánya kezelést Páros szépségcsomag ajánlatunk keretein ismerhetik meg.

Időpont foglalás miatt forduljanak hozzánk bizalommal!

Szívből kívánunk nagyon jó utat Önöknek a szépülés útján!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre