Azonnal fiatalos vonások- Teosyal Ultimate

Missziónk

A TEOSYAL jóvoltából egyedülálló lehetőség az arcfiatalításra!

Az azonnali fiatalodást eredményező eljárást 3 ml Teosyal Ultimate-tel végezzük.  Most a kezelést 130.000.Ft-ért vehetik  igénybe fiatalodni vágyó vendégeink korlátozott számban március 5-ig, akár két részletben történő fizetéssel.

( A kezelés értéke 180.000.-200.000.- Ft).

A kezelésen részt vevőknek ajándékkupont is adunk, amivel lehetősége van akár szájkorrekció, ajakdúsítás, akár a szemkörüli árok Teosyal termékkel történő hyaluronsavas feltöltésének árából 10 % kedvezményt igénybe venni ( azonnal, vagy fél éven belül).

Mivel az elvégezhető beavatkozások száma korlátozott, kérjük, ne feledjen időpontot egyeztetni. Bejelentkezés 72/ 333-000

Az eljárásról:

Az általunk nagyon kedvelt, rendkívül szép eredményeket hozó Teosyal hyaluronsavas töltőanyag egyike a sebészeti eljárás nélküli arcliftinghez használt ULTIMATE .

AZ Ultimate-et k az arc megereszkedett részeibe juttatjuk, pótolva az idők folyamán elveszett volument, kisimítva a ráncokat, feszessé téve az arcot, visszaállítva az arc EREDETI kontúrját.

Az eljárás rendkívül látványos, biztonságos, az eredmény természetes, tartós, a kezelés szinte fájdalommentes. 

A kezelést követően enyhe feszítő érzésen és esetleg apró , sminkkel fedhető bevérzéseken kívül másra számítani nem kell, ezért sem a munkát, sem a mindennapi életet nem zavarja.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre