Én is karcsú vagyok

Én is karcsú vagyok

Lakatos Márk az Én Is Szép Vagyok című műsorban 2012. tavaszán 12 hölgynek segített, hogy megtalálják a nőiességét, és a szépséget önmagukban.

A műsor sikere kapcsán nézői és jelentkezői visszajelzések alapján a műsor készítői úgy gondolták, itt az ideje, hogy az átalakító-művész kifejezetten a fogyni vágyóknak segítsen egy új műsorformátum keretei között.

A szerkesztők olyan műsort készítenek, ahol 12 túlsúlyos embernek segítenek 3 hónap alatt életmódjukon változtatni szakértő segítségével:

A TV2 televíziós csatornán kerül programba az „Én Is Karcsú Vagyok!” című 12 epizódos műsor.

A Műsor heti rendszerességgel, szerdánként a késő esti időpontban   sugározzák. A Műsor első epizódjának tervezett sugárzási időpontja 2013. Február 27. napja. A műsor ismétlése egy héten belül a Tv2 csatornán a hétvége napközbeni idősávban, illetve a Fem3 csatornán kerül sugárzásra.

A műsor sorozatban a PRÉMIUM DIÉTA , mint orvosi diéta lehetőséget kapott a módszer megismertetésére , folyamatos megjelenéssel abban , mint kiemelkedő diétás módszer .

PORTA BELLA VITA , mint a Prémium diéta alkalmazója, és a műsorsorozat Arany fokozatú támogatójaként jelenik meg több alkalommal a műsorbeharangozókban és a műsorok végén valamint részt vesz június végéig a műsor alatt működő PREMIUM-chat-fórumban. Továbbá térképes megjelenéssel, időpont- és kapcsolat felvételi egyeztetés modullal a PREMIUM-chat-fórumban és extra fényképes facebook megosztással (tv2-vel összekötött) banneres megjelenéssel a tv2-micrósite-ján .

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre