Fokozott verejtékezés megoldása

Missziónk

Sok ember életét, mindennapjait keseríti meg a fokozott verejtékezés, túlzott izzadás, aminek hátterében nem betegség áll ( amit természetesen a kezelés megkezdése előtt ki kell zárni).

A kellemetlen izzadságfoltok  és velejárói akár a munkában, akár a társági életben is sok kelemetlenséget okozhatnak,és sokszor egy jól megválasztott dezodor sem orvosalja ezt.

A problémára a Magyarországon törzsskönyvezett Dysport injekció jelent megoldást.

A Dysport injectio hatóanyaga ( Botulinum A toxin) gátolja a verejtékmirigyeket stimuláló idegek működését, így csökentve az izzadást.

A kezelés előtt a hónaljat le kell borotválni. Az eljárás során az érintett területen jód-keményítő próbát végzünk, hogy meghatározzuk a területet, amit kezelnünk kell.

Ezután mikrotű segítségével szinte fájdalommentesen juttatjuk be a szükséges mennyiségű hatóanyagot.

Az eljárás gyors, hatékony, szinte fájdalommentes, és a világszrete végzett hatalmas számú kezelés tapasztalatai alapján biztonságos.

A kezelést követő napban kerülendő a terület masszírozása, és a sporttevékenység. A teljes hatás 2 héten belül alakul ki, és 9-12 hónapig tart.

Igény esetén a hónalj lézeres szőrtelenítését is elvégezzük, amely egyre népszerűbb férfi vendégeink körében.

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉSRŐL ITT OLVASHAT

Forduljon hozzánk bizalommal!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre