HIFU arclifting és hyaluronsavas volumenpótlás egyben

Hifu arclifting

Az idei év egyik legkeresettebb és legsikeresebb kezelése HIFU UTIMS kezelésünk, amelyet az arc diagnosztikáját követően részterületeken is végzünk, de az arc , nyak, dekoltázs teljes kezelésére is lehetőség van.

Nagy sikerrel alkalmazzzuk HIFU kezelésünket az arc emelésére, a bőr feszesítésére, a természetes fiatalosság hatását elérve egyetlen kezeléssel.

HIFU UTIMS KEZELÉSRŐL ITT OLVASHAT››››

Gyakori igény az arc egységes fiatalítása.

Amikor teljes arcfiatalítás a páciens igénye, és a HIFU kezelést választjuk,   fontos elmondani , hogy bár a HIFU valódi , jelentős, természetes hatású lifting hatást biztosít, megemeli a megereszkedett arcot, csökkenti ezáltal a ráncok mélységét, elsimítja a felszínes ráncokat, élesedik az állív, fiatalodik, élesedik az elmosódott arckontúr, DE a kezelés a nagyobb volumenhiányok pótlására önmagában nem alkalmas.

Ezért már a konzultáció során is elmondjuk, hogy az ajkak fiatalítását, a mélyebb mosolygóránc hiányát , vagy akár az orca elveszett volumenét csak kiegészítő , volumenpótló kezeléssel állíthatjuk vissza, így válik a kezelés teljessé, és így érjük el a vágyott eredményt.

hifu5-2

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre