Idővonal játék augusztus

Woman 609252 1920 cmscrop

Augusztusi idővonal játék

Nyár, ragyogó nap, de ezáltal igénybevett bőr, melynek kell a gondoskodás. Éppen ezért játékra invitáljuk Önöket, melynek nyertese a Porta Bella Vita Orvosesztétikai Központban részese lehet egy bőrdiagnosztikának, medical kozmetikai tanácsadásnak, és otthoni ápolásra, a bőrének legmegfelelőbb Image Skincare utazó kitjének,  mely 1-2 hétre elegendő teljes otthoni arcápolást biztosít az Ön számára.  Ennek érdekében, kérjük, válaszoljanak helyesen egy egyszerű kérdésre Facebook oldalunkon. Ha nyerési esélyét növelni szeretné like-olja a Facebook posztot, illetve ossza meg azt. Egy helyes válasz 1x esély, 1 poszt like 2x esély, 1 megosztás 3x esély.

A kérdés:

 Mit tesz a kozmetikai plasma kezelés a kezelt bőrfelszín felső rétegével?

A helyes választ itt találja: Plazmatechnológiás bőrmegújítás

 A játék menete

A helyes választ a Facebookon található játékfelhívás poszt alá kommentbe várjuk. Itt: Facebook idővonal játék

A nyereményjáték 2017. augusztus 02. napjától 2017. augusztus 10-én 22 óráig tart. A nyertest e-mailben értesítjük. 

Tehát ne feledjék, egy helyes válaszért, és/vagy egy like-ért, és/vagy egy megosztásért 1 darab bőrdiagnosztika, medical kozmetikai tanácsadással és a bőrének legmegfelelőbb IMAGE SKINCARE utazó kittel kerül kisorsolásra. Ezt nem szabad kihagyni. Játszon velünk! 

Mindenkinek nagyon jó játékot kívánunk!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre