IMAGE Prevention+ A bőr védelmében – Most ajándék strandtáskával

Fényvédelem

Milyen veszélyeket rejt a fényvédelem nélküli napozás?

Mindenki, akinek fontos bőrének védelme, tudja, hogy a napsugár, számos, lelkünkre gyakorolt pozitív hatása mellett, milyen veszélyeket rejt magában. A napfény ultraibolya A  (UVA) és ultraibolya B (UVB) sugárzás káros, bőrrákot okozó, és bőröregedést gyorsító hatásáról gyakran hallani.

Tudta Ön azonban, hogy ezek a sugarak a napenergia mindössze 7 %-át teszik ki? Kevésbé ismert, hogy a napenergiában lévő Infravörös A sugárzás (IR-A) még az UV sugárnál is mélyebbre hatol a bőrben, károsítja a bőrsejteket, napkárosodást, és égető hatást fejt ki, szabad gyököket generál, megváltoztathatja a bőrsejtek génkifejeződését, mely a kollagén és az elasztin bomlását eredményezi, emelett, mely egyben a legnagyobb veszély, a bőr rákosodását ereményezheti. Becslések szerint a napenergia mintegy egyharmadát az IR-A sugarak teszik ki.

image6

Mitől különleges az IMAGE Skincare Prevention+ fényvédő termékcsalád?

– Mert komlpex egyedülálló összetevői révén teljes spektrumú védelmet nyújt a UVA/UVB, sőt – a termékben található antioxidánsokkal – az IR-A sugárzás ellen,

– mert Bio összetevőket, növényi őssejteket tartalmaz,

– mert anti-aging hatást fejt ki.

Tehát nem csak az arc öregedésenek lassításában, hanem annak visszafordításában is szerepet játszik.

Hogy hogyan teszi mindezt?

Az egyedülálló VENUCEANE™ összetevője révén. Ezt a csodálatos örgedés elleni szuperfegyvert egy tengeri enzimben fedezték fel. Tanulmányok szerint az Image Prevention+-ban található Venuceane öregedésgátló hatóanyag, amellett, hogy UV védelmet biztosít, hatékonyan véd az infravörös fény okozta örgedéstől is. Ez az antiaging hatóanyag eddig egyedülálló összetevő a fény okozta öregedés elleni harcban. Hatása abban rejlik, hogy utánozza a szabadgyök ellenes (antioxidáns) enzimeket.

Vizsgálatok bizonyították, hogy az Image Prevention+-ban található Venuceane hatóanyag a védelem mellett képes visszafordítani az öregedés jeleit, a ráncokat, átlagban 6 hónap alatt 5,1 évet fiatalít. Bizonytottan véd továbbá az örgeségi foltok, pattanások ellen is.

A XXI. század új fenyegetése a „kék fény” hatás elleni védelem az IMAGE Skincare Prevention+ fényvédővel

Friss tudományos bizonyítékok szerint a nagy energiájú látható fény (angolul: High Energy Visible, HEV), a szemnek látható hullámtartományában azaz a kék és ibolya tartományban is káros lehet a bőrnek. Tulajdonképpen ez az a fény amit többek között a tabletek, monitorok, telefonok bocsátanak ki. A tanulmányok szerint ezek a HEV sugarak szignifikánsan befolyásolják a bőr gyulladásos kaszkádját és gyógyulását, a barrier réteg regenerálódást, a sejtciklust, és a melanogenezist. A vizsgálatok kimutatták, továbbá, hogy a HEV fény ugyanolyan mennyiségben generál reaktív oxigén szabadgyököket, mint az UVA és UVB sugárzás együttvéve, ezáltal gyorsítja az öregedést.

Milyen védelemet nyújt az Image Prevention+ a HEV fény ellen?

Az Image Prevention+-ban található Liposhield® HEV Melanin védi a bőrt a HEV fény káros hatásaitól.

Megelőzi:

– az oxidatív stresszt

– a barrier réteg károsodásának megjelenését

– a bőr örgedését, melynek oka a felgyorsult sejtöregedés

– esetlegesen a hiperpigmentációt

Mindezeket figyelembe véve, a napi bőrápolás elengedhetetlen része a megfelelő fényvédelem, nemcsak az erős napsugárzás, hanem a mindennapi tevékenységek során is. Azért, hogy biztos legyen benne, hogy bőre különleges védelemben részesül, válasszon az Image Prevention+ fényvédő termékek kínálatából, mely amellett, hogy kellemes illatú, könnyen felvihető, kitűnő állagú, láthatlan védőréteget képez azért, hogy a nap és a technikai berendezések káros sugaraitól bőre nemcsak, hogy védve legyen, hanem közben újra megteljen fiatalsággal.

Különleges akciónk keretében két darab Image Prevention+ termék vásárlása esetén egy Image strandtáskát adunk ajándékba.

Várjuk szeretettel!

image3

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre