Porta Bella Vita logo

Ingyenes bőrdiagnosztika – medicalkozmetikai tanácsadással

Woman 367371 1280 cmscrop

Ha csütörtök, és péntek, akkor INGYENES bőrdiagnosztika

Központunkban szeptemberben  – előzetes bejelentkezés alapján – minden csütörtökön 14-16 óra között és pénteken 10-12 óra között APM (Aramo Professional Microscope) professzionális géppel végzett ingyenes bőrdiagnosztikát és bőranalízist biztosítunk.

Mi a bőrdiagnosztika?

Az általunk alkalmazott APM műszerrel, teljesen pontos képet kaphatunk bőrünk hidratáltsági fokáról, rugalmásságról, a faggyú termelés-, a pórusok-, a hajszálerek állapotáról, a bőr festékezettségéről, pigment elváltozásairól, a ráncok mélységéről. Ezek szabad szemmel sokszor kevésbé, vagy egyáltalán nem láthatók. Viszont itt is igaz, ahogy az élet más területein is, hogy a probléma a felszín alatt keresendő.

A bőrdiagnosztikát követően – az eredmények ismeretében – egészségügyi végzettséggel rendelkező kozmetikusunk, a bőrproblémák kezelésre, a bőrtípusnak megfelelő ápolásra, minden eddiginél pontosabb kezelési tervet dolgoz ki, melybe az otthoni arcápolás is beletartozik, mint a tökéletes eredmény elengedhetlen része.

A bőrdiagnosztikáról, bőranalízisről részleteket itt olvashat:

bőrdiagnosztika

Várjuk szeretettel!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre