Kempo Világbajnok FLASHTRAIN edzésünkön

Flashtrain

A közelmúltban több alkalommal járt nálunk Novotny Bence kempo világbajnok. A FLASHTRAIN edzéseket megelőzően teljes testösszetétel analízist végeztünk, majd Bence orvosi konzultáción vett részt.

Bár Bence fizikai és edzettségi szintje kiváló , mégis  nagy várakozás előzte meg részünkről a FLASHTRAIN edzéseit . Nem okozott csalódást , méltó „ ellenfele”  volt a világújdonságként számon tartott mélyizom stimuláló AmpliTrain berendezésnek .A remek sportember az általunk kínált 40 programból az állóképességi edzéseket választotta , melyek során FLASHTRAIN  rekordot ért el , 20 perc alatt 895 kcal-t égetett el 92-es edzés index mellett GRATULÁLUNK !

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre