Porta Bella Vita logo

Közkívánatra exclusive ajánlatunk január 31-ig

Exclusive ajánlat

A Wedding Expo 2013. kiállításon több kedves menyasszony és érdeklődő kérte, hogy mivel rendkívül nagy az információ tömeg amely a kiállításon éri , hosszabbítsuk meg ajánlatunkat , hogy otthon tudják azt átgondolni és választani az általunk kínált számtalan lehetőség közül .

Íme módosított ajánlatunk :

Excalibur Pheaton, mely autó világsztárok , vagy akár a Monacoi herceg kedvelt oldtimere .

Minden szolgáltatásnak, ajándékutalványnak Beauty.pont értéket is megadtunk, amiket összegyűjtve kedvezményekre válthat be.

2013. január 31-ig vissza nem térő lehetőségként 30 Beauty pont összegyűjtésekor az esküvő napján 3 órára ingyenesen rendelkezésére bocsátjuk sofőrrel ezt a gyönyörű oldtimert, amely egyébként bérbe nem vehető!

Kérjük vegye figyelembe, hogy az ajánlat csak korlátozott számban áll rendelkezésre !!!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre