Porta Bella Vita logo

Last minute kezelések, akciók

Last minute kezelések

Nem csupán az utazásszervezők, hanem  nyáron mi is lehetőséget biztosítunk LAST MINUTE kedvezményekre Orvosesztétikai központunkban .

Mit jelent?

A meghirdetést követő 1-2 napon belül ,meghatározott időpontban JELENTŐS KEDVEZMÉNYT ( 25-70 %) biztosítunk egy-egy kezelésből.

Az ajánlatokat a Facebook oldalunkon tesszük közzé folyamatosan a nyár folyamán. 

Orvosesztétikai test- és arckezeléseket egyaránt talál majd közötte. 

HOGYAN? 

Ha figyeli Facebook oldalunkat, folyamatosan értesülhet az ajánlatokról.

Ha felkeltette érdeklődését,  érdekesnek találja, a kezelésről részletesen olvashat honlapunkon, vagy érdeklődhet elérhetőségeinken is. 

Ha érdekli az ajánlat, nézze meg a naptárát, hogy alkalmas-e a kiírt  időpont Önnek.

Ha megszületett a döntés, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy lefoglalhassa a kezelést. 

Mivel orvosi kezelésekről van szó, minden kezelést megelőzően konzultáció történik, és ezt követően, ha kizáró ok nincs, végezhető el a kezelés!

A kezeléseket a meghirdette akciós áron kizárólag a kiírás szerinti számban és időpontban végezzük, így időpontmódosításra nincs lehetőség. A kezelések foglalása jelentkezési sorrendben történik.

Szeretettel várjuk!

Utazzon most velünk LAST MINUTE kedvezménnyel a szépülés, fiatalodás  világába!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre