Lézer és PRP

Frakcionált lézer

Gyakran tapasztaljuk, hogy az esztétikai kezelések egymással kombinálva fokozzák egymás eredményességét.

Új irány a bőrmegújító, fiatalító kezelésekben, hogy a frakcionált széndioxid lézerkezelést kiegészítjük PRP (Drakula) terápiával. 

Miért jó?

A frakcionált széndioxid lézerrel eltávolítjuk a károsodott bőrfelszínt, és a szervezetet „öngyógyító” folyamatai révén a bőr megújítására kényszerítjük.

PRP terápia PRP lényege , hogy a páciens saját véréből kinyert trombocitákban gazdag szérumot juttatunk a szövetekbe.

A kombinált eljárás során a PRP-t a lézeres kezelést követően juttatjuk be, a megfelellő rétegbe a kezelés során kialakult csatornákon, így nincs szükség injekciós beavatkozásra.

Hogy történik a kezelés?

A lézeres kezelést a megszokott módon végezzük el , erről részletesen ITT OLVASHAT.

A lézeres kezeléshez szükséges fájdalomcsallapító krém felhelyezését követően történik a PRP kezeléshez szükséges vérvétel, majd a trombocitákban gazdag plazma előállítása.

A lézeres kezelés elvégzését követően már fájdalmatlanul juttatjuk be a PRP-t a bőrbe.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre