Porta Bella Vita logo

Lézeres szőrtelenítés nyáron is

Deka moveo

A DEKA lézerrel nyáron is biztonsággal végezhető a lézeres szőrtelenítés.

Ezen kívül a Deka lézeres szőrtelenítéssel azok számára is elérhetővé vált a tartósan sima bőr, akik eddig bőr- és szőrszínűk vagy szőrvastagságuk miatt hiába próbálkoztak a lézeres szőrtelenítés módszerével.
A Deka Moveo finomhangolásának köszönhető, hogy minden szőr/bőr kombinációt tudunk kezelni télen-nyáron, biztonságosan, hatékonyan.

A Moveo fej pedig garantálja, hogy egyedülálló módon mindezt fájdalommentesen végezzük el. 

Körülbelül egy alkalommal a Deka Moveo lézeres szőrtelenítésre annyi időt kell rászánni, mint bármilyen más szőrtelenítésre, de ez:

  •  fájdalommentes
  •  biztonságos
  •  véglegesen pusztítja el a növekedési szakban lévő szőrszalaknál a szőrtüszőket

    Mivel a szőrszálak különböző időben érnek növekedési szakba, ezért a kezeléseket ismételni kell. Előfordulhat, hogy a tartósan nyugalomban lévő szörtüszők a kúra végztével mutatnak majd aktivitást, ezért van, hogy a kezelés befejezése után évente egyszer akár ismétlő kezelésre lehet szükség a tökéletes eredmény fenntartásához.

    Már egyetlen kezelés után is jelentősen csökken a növekedő szőrök száma, de az optimális eredmény elérése érdekében átlagosan 4-6 kezelés elvégzése szükséges általában 6 hetes időközökkel.

A DEKA Moveo lézeres szőrtelenítésről részletesen a képra kattintva olvashat: 

Amit viszont nem szabad elfelejteni, hogy a lézeres szőrtelenítés is csak akkor eredményes, ha nem egyetlen kezeléstől várjuk teljes eredményt. Az ismétésre azért van szükség, mert mindig csak a növekedési szakban lévő szőrszálak alkalamsak arra, hogy a lézer energiáját a szörtüszőbe vezessék, a szörtüszű végleges megszűnését/elpusztulusát okozva.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre