Májusi megújulás

Májusi megújulás

Az idei május sok szempontból mérföldkő a Porta Bella Vita Orvosesztétikai Központ életében.

Az eltelt évek tapasztalatai, az egyre látványosabb eredményeket hozó műtét nélküli eljárások  bővülő választéka, a növekvő igények, és számtalan eddig meg nem valósított, de mára kész tervekké és akarattá formálódott gondolat alapján megújulunk.

Nem csupán a szolgátatások, kezelések körét szélesítjük, de ezek elérhetőségét is javítjuk, hogy minden eddigi és leendő vendégünk/páciensünk számára elérhetőbbek legyenek, és még könnyebben elérhetők legyünk magunk is.

Sok újdonsággal, lelkesedéssel és hittel vágunk bele a továbbfejlődő megújulásba.

Bemutatjuk majd újdonságainkat, a változásokat, új lehetőségeket, csapatunk új tagjait is…..    de addig is, ha kedve van, vágjon bele egy igazi májusi megújulásba! 

NYEREMÉNYESŐ

Ha kedvet érez, és segítségül hívná a szerencsét is, vegyen részt májusi játékainkban, amit Facebook oldalunkon folyamatosan hirdetünk meg, nagy értékű nyereményekért a ” Májusi nyereményeső” sorozatban.

Aktuális nyereményjátékaink: ( A lista folyamatosan bővül, a már meghirdetett játékokat tartalmazza).

MÁJUSI KVÍZ JÁTÉK 

FACEBOOK IDŐVONAL JÁTÉK

KEDVEZMÉNYEK

Ha másképp tervezi, vegye igénybe „Májusi kedvezményeső” -ként meghirdetett kedvezményes ajánlataink egyikét.

Mi hiszünk a májusi megújulásban, és abban is, hogy a májusi eső aranyat ér 🙂 .

Szeretettel várjuk!

A Porta Bella Vita csapata

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre