Porta Bella Vita logo

Megújult webshopunk

Webshop

Eljött az idő, hogy a Porta Bella Vita shopja megújuljon.

Nem fértek el a régi shop „polcain” az új termékek, új funkciók, rengeteg ötlet és információ, hogy minden igényt kielégítő klinikai hátterű online vásárlásokat lebonyolíthassuk együtt.

Megnyitottuk a virtuális ajtót, hogy akár megelőzésre vagy problémamegoldásra önállóan, akár orvosesztétikai kezelések hatékonyságának vagy tartósságának fokozására válogathasson a legmagasabb hatóanyagtartalmú termékek közül.

Büszkén mutatjuk be Shop-unkban

HŰSÉGPONT RENDSZER

A vásárlások után jóváírt pontok a következő vásárlásnál akár a teljes vásárlási értékig levonhatja

CSOMAGAJÁNLATOK KEDVEZMÉNNYEL

Speciális összeállítások különböző márkák és klinikánk bőrmegújító kezeléseiből

TERMÉKEK -önállóan, és problémák szerint csoportosítva

SkinCeuticals, Dermastir Luxory, TEOXANE, Fillmed, Mikeda és diétás termékek

KEZELÉSI ÉS AJÁNDÉKUTALVÁNYOK

Bőrmegújító kezelésekhez letölthető utalványok, amelyek 6 hónapig használhatóak fel.Így élhet az akciós ajánlatokkal később, de el is ajándékozhatja.

TÖBB FUNKCIÓT ÉPÍTETTÜNK BE, AMI SEGÍTI AZ OPTIMÁLIS VÁLASZTÁST

Sokszor megakadnk a választás közben, mire van igazán szükségünk. Akár a megszokott bőrápolási rutin ellenőrzéséhez, akár a bőrápolás, vagy problémamegoldás érdekében több módszer segítségével válogathat.

TIPPEK, INFORMÁCIÓK

A ragyogó, egészséges bőr érdekében , a termékekről cikkek, tanácsok. 

A tartalom folyamatosan bővül, változó akciók, kiemelt termékek várják. Nézzen be hozzánk az online shopunkba máskor is.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre