Mikrotűs rádiofrekvenciás kezelés- új kezelés klinikánkon

Img 1944 cmscrop

Szolgáltatásainkat bővítettük a Jeisys INTRAcel Pro mikrotűs rádiófrekvenciával, ami kiváló lehetőség az „ebédidős” , látványos bőrmegújításban akár nyáron.

A Jeisys mikrotűs frakcionált rádiófrekvenciás eljárás a bőr felszínes és mély rétegeit  egészségessé, a bőrt rugalmassá és ragyogóvá teszi, csökken a pórusok mérete, az arc feszesebb lesz. Az eljárás bőrszíntől függetlenül biztonsággal alkalmazható, fényvédelem mellett nyáron is végezhető kezelés.

Kiváló lehetőség már fiatalon is a prevenciós célból, idősebb bőrön a bőr megújítására, fiatalítására, probléma kezelésre.

Az „Aesthetic Industry Awards” díjat nyert Intracel PRO készülék a világ első mikrotűs RF készülékének legújabb változata. 

A Jeisys Intracel egyesíti magában a mikrotűk okozta biostimulációt és a rádiófrekvencia bőrmegújító hatását, amit még tovább fokozhatunk a kezelés céljainak megfelelő orvosi hatóanyagok bevitelével.

Az eszköz széles skálán változtatható beállítási lehetőségével biztosítja az egyedülálló hatékonyságot, és a kezelés közbeni páciens kényelmet.

Így történik a mikrotűs rádiófrekvenciás Jeisys INTRACEL kezelés:

1.Előkészítés

Érzéstelenítő krémet helyezünk a kezelt területre

2. Frakcionált rádiófrekvenciás mikrotűs kezelés

Fertőtlenítés után az arc vagy egyéb testrészek különböző részeinek megfelelően változó mélységben és energiával történik a kezelés a steril kezelőfej segítségével, lépésről lépésre haladva. 

mikrotűs rádiofrekvencia

Ennél az eszköznél a steril kezelőfejek között is választhatunk attól függően, hogy invazív, vagy bőrsérülés nélküli módszert választunk. 

frakcionált rádiofrekvencia

mikrotűs rádiofrekvenciás kezelés

mikrotűs rádiofrekvenciás kezelés

mikrotűs kezelés

3.Hatóanyag bevitel, Fillmed NCTF153 HA

A mikrotűk okozta kis csatornákon, tű nélkül speciális hatóanyagkombinációt juttattunk be. A leggyakrabban a Fillmed NCTF 135 HA steril orvosi kombinációját.  A bőrt sejtszinten kezelve, belülről tölti fel tápanyagokkal. Klinikai vizsgálatokkal igazolt hatása egyedülálló.

fillmed NCTF

mezoterápia


4. Mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés után 

Nyugtató hatóanyagtartalmú lapmaszkkal  és  gyógykozmetikummal zárjuk a kezelést. A bőrpír általában néhány óra múlva elmúlik, érzékenyebb bőr esetében másnap is tapasztalható lehet, de akkor már alapozóval fedhető. 

A kezelést követően fényvédőkrém használata szükséges.

Az eljárás hatására a bőr azonnal feszesebbé, tömörebbé válik, a bőrminőség javulása napról napra alakul.

További részleteket itt talál: mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre