Modellt keresünk

Img 7685 cmscrop

Keressük medicalkozmetikai kezeléseink arcát

A kezelésekkel célunk, hogy megmutassuk, hogy a kozmetikai eljárások robbanásszerű fejlődése, a kiváló bernedezések, technikák, és professzionális termékek felhasználásával, milyen csodálatos eredményeket lehet elérni egy érettebb hölgy arcán is, hogy lehet fokozni fiatalos megjelenését, az idősödés jeleinek megjelenése után is, a ráncok csökkentését, a bőrelváltozások halványítását követően.

Ha:

– Ön elmúlt 50 éves, de nem szeretne maradéktalanul megabarátkozni az idő által arcán hagyott idősödés jeleivel,

– Ön életkorától függetlenül arcán lévő bőrelváltozást, úgy mint akné, pigmnetfoltok, hegek halványítását szeretné elérni

– Önben megfogalmazódott már, hogy szeretne végre hangsúlyt fektetni a megfelelő arcápolásra, megtapasztalni valóban poztív hatást adó medicalkozmetikai kezeléseket, de valamilyen okból, azt nem volt lehetősége eddig igénybe venni,

– Vállalja, hogy hogy arcát megmutatja kezelések előtt és a kezelést követő eredménnyel, majd meg is osztja tapasztalatait az elvégzett kezelésekről, az otthoni ápolásra átadott termékekről,

– Vállalja, hogy a kezeléseken (melyek esetében 4-6 alkalmas sorozatban kell gondolkodni) végig együttműködik velünk, 

a kezeléseket és termékeket az Ön részére jelentős kedvezménnyel, egy esetben akár térítésmentesen végezzük el / adjuk át.

Feltételek

– Ön hozzájárul ahhoz, hogy a kezelések előtt és a kezelést követően fényképet készítsünk az arcáról, fényképeket videofelvételeket készítsünk a kezelések során, és ezeket felhasználhassuk eredményeink bemutatására anélkül, hogy személyes adatait megadnánk.

– A kezelésről néhány sorban megosztja gondolatait.

Jelentkezés feltételei

Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben. Az e-mailben kérjük csatoljon egy smink nélküli arcképet (melyet csak a kiválasztás folyamatához használunkk fel, ezt követően töröljük).

A medicalkozmetikai konzultációra történő kiválasztás fénykép alapján történik. 

Szeretettel várjuk az érdeklődők jelentkezését!

Porta Bella Vita csapata 

2018.10.01

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre