Porta Bella Vita logo

Nőnapi kedvezmények

Flower 2587531 1280 cmscrop

Március 8-a. Egy nap, ami a Hölgyekért van. Nálunk is kizárólag Önök most a nap főszereplői.  Nőnap alkalmából szeretnénk Mi is kedveskedni Önöknek jónéhány kedvezménnyel. Szeretettel ajánljuk az Urak figyelmébe is, ha Kedvesüket ezen a napon igazán exkluzív ajándékkal szeretnék meglepni. Ugyanis a kedvezményes kezelések és termékek akár ajándékutalvány formájában is megvásárolhatók.

Maximus Trilipo arc- és testkezelés

Nőnap alkalmából a Maximus Trilipo arckezelés és a Maximus Trilipo testkezelés árából március 08-án történő bejelentkezés esetén 40 % kedvezményt biztosítunk. A kedvezmény egy kezelésre, és bérletvásárlásra is igénybe vehető.

SHR szőrtelenítő kezelés

Mondjon búcsút nemkívánatos szőrszálainak SHR szőrtelenítéssel ! Ha március 8-án kér időpontot következő kezelésére a kezelést vagy akár a bérletvásárlást is 40 % kedvezménnyel veheti igénybe.

SSR fotorejuvenáció

Ha bőrét szeretné feszesíteni, pigementfoltjait, rozáceáját halványítani, foglaljon időpontot SSR kezelésre, március 8-án, hogy a kezelést 40 % kedvezménnyel legyen lehetősége igénybe venni.

Ezen felül:

Kizálólag Nőnapon minden IMAGE termék  és az Estchechoc szépségcsokoládé 15 % kedvezménnyel vásárolható meg.

A Nőnapi kedvezemények az árlistában szereplő árakból a március 8-án történő időpontfoglalás esetén kerülnek levonásra.  A kedvezményes kezeléseket a lefoglalt időpontnak megfelelően március hónapban van lehetősége igénybe venni.

Foglaljon időpontot március 8-án az alábbi elérhetőségeink bármelyikén:

Telefon: +3672/333000

E-mail: info@portabellavita.hu

Vagy akár személyesen, illetve Facebook oldalunkon.

Várjuk szeretettel!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre