Novotny Bence, aki tavaly kempo világbajnoki címet szerzett, most a III.Thunder Day Kupára készül.

Novotny Bence

Novotny Bence, aki tavaly kempo világbajnoki címet szerzett, most a III.Thunder Day Kupára készül.

Február 16-án, a verseny előtti mérlegelés idejére 6 kg-al kell könnyebbnek lennie. Persze mindezt úgy, hogy állóképessége , ereje ne csökkenjen, hanem javuljon, ne legyen sérülékenyebb.

Kidolgoztunk egy programot, ami Bence életébe beilleszthető, és segíthet abban, hogy a rengeteg edzésmunka, fegyelmezett életvitel mellett   február 16-án csúcsformában legyen!

A program lényege: A diétát a szokásosnál sokkal szorosabb kontroll és testösszetétel mérés  mellett a Premium Diet orvosi diéta segítségével végezzük, de Bence szükségleteihez igazítva, hogy kizárólag zsírvesztést érjünk el.

AmpliTrain gépünket, amely számos esetben bizonyított már az élsportban erőnlét/állóképesség növelésére, ezen kívül a regeneráció javítására használjuk, állapotát (savasodás stb) mérésekkel követjük, és ha kell, kiegészítjük, módosítjuk majd a programot.

Bence a számára új fajta diétáról, és tapasztalatairól naplót vezet, amit hetente közzéteszünk ugyanúgy mint az eredményeket.

Tisztelet Bence elhivatottságért, minden élsportoló önmagát legyőzni képes küzdelméért!

Porta Bella Vita csapata

Bence jegyzete

A kezdés

2013. január 19. szombat

Izgatottan vártam a mai napot, hogy megkezdődjön a Premium Diet fogyókúrám, a nagy zsírvesztés! A Porta Bella Vita-ban Beával és Lacival való egyeztetésnek megfelelően a Premium Diet Go- val kezdtem. Mostanában kezdtem csak rászokni a reggelizésre, – eddig sajnos a reggelizés hiánya volt a rossz szokásom -, így teljes mértékben jól laktam az első adag Premium Diet Go-val. Nagyon finom krémes az állaga, egyáltalán nem híg, könnyen elkeveredik, oldódik, így kimondottan jól esik elkortyolgatni és az izére sem kell panaszkodni.

Eljött a második adag ideje, ami közel van az ebédidőhöz, ezért ezt ki is neveztem ebédnek. Kezdtem is már éhes lenni, ezért a Go-hoz hozzáraktam Premium Goodcare Fibre-t és így búzarosttal keverve kész is volt az ebédem. Az ízletessége nem változott, viszont a rostanyagok még jobban besűrítették az italt, ami már fogyasztás közben is azt a képzetet nyújtotta, hogy laktató lakoma, majd elfogyasztás után ez a képzet valóság formájában is érzékelhetővé vált. Ha az előírtnál több búzarost kerülne az italba, akkor valószínűleg már kanalazni kéne, nem inni. Az előírásnak megfelelően fogyasztva a sűrű krém lassan kortyolgatva kellemes teltségérzetet okozott.

Az uzsonnán is túl vagyok, egy kis adag búzarosttal és az estebéden is, amit már búzarost nélkül fogyasztottam, mert kellően laktat. Éhségérzetem egyáltalán nincs, azaz csak hamis gondolati szinten a fűszeres ízekre gondolva, ami egy perc alatt el is múlik, hiszen a szervezetem teljesen el van látva a számára szükséges anyagokkal és mennyiséggel.

A vacsora is megvolt búzarosttal kiegészítve. Az ízek hiányoznak csak, de éhségérzetem egyáltalán nincs. Később este baráti társaságban, az ízek utáni vágyakozás megint előtört, amikor ők a frissen sült pizzát falatozgatták. Látva a gusztusos ételt és érezve a finom illatokat azt hittem, hogy éhen fogok halni, mert nem ehetek belőle, de ahogy elfogyott a pizza, és nem láttam, nem éreztem, az én ál éhségem is eltűnt. Tehát semmi probléma nincs, csak az ízek illatok, amik becsapnak. Természetesen ezekben az esetekben eszik többet az ember, mint a szükséges, így nem nehéz hízni.

 2013. január 20. vasárnap

Eljött a második nap a Go-val. Ébredéskor sem voltam éhes, a szokásos érzéssel ébredtem, mint tegnap, most is pont jól telített el a reggeli kortyolgatása. Reggelre kimondottan jól esik, nem hiányoznak a fűszeres ízek, gondolom, majd nap közben jutnak csak eszembe és fogok vágyakozni.

Az ebéd búzarosttal megvolt. Jól laktam, az ízek sem hiányoznak, de talán mintha kicsit fáradtabb lennék. A tegnapra visszagondolva, estére akkor is kicsit elpilledtem, bár ebben a kis fáradtság érzetben,- ami az alacsony energia bevitel miatt teljesen természetes -, biztos benne van az időjárás is.

Uzsonna és estebéd is búzarosttal volt. Ma már kevesebbszer jutottak eszembe az ízek.

Túl vagyok a vacsorán is és ezzel a két napos programon is.

Elsőre ijesztőbbnek tűnt, hogy nem ehetek semmit, de az fűszeres ízek hiányán kívül nem volt problémám, laktató volt a Go, főleg búzarosttal keverve. Most hétvégén nem volt edzésem, így az alacsony energia bevitelt jól bírtam, csak kis fáradtságérzetem volt estefelé, később. Edzések mellett nem lett volna könnyű, vagy talán kivitelezhetetlen, de az edzések mellé másik program való. Várom a holnapot és a holnap induló új programot!

Novotny Bence

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre