Novotny Bence sikere a Prémium diétában és győzelme a ringben

Missziónk

Bence jegyzete 4.

2013. február 04 – február 16.

A kemény edzéseken éreztem, hogy megvan az erőm és bírom a tempót is. Mozgékonyabbnak, gyorsabbnak és dinamikusabbnak éreztem magam a küzdelemben. A testem, az izomzatom definiáltabb lett, formásabb, szálkásabb és látványosan csökkent a zsír. Többen az arcomon már felfedezték a súlyvesztést, ami szinte csak zsírból ment le. Csütörtökön a testösszetétel mérésen kiderült, hogy kicsit több mint 1 kg zsír ment le, így most a cél súly határán vagyok. A verseny hetének elején, egy biztonsági mérést tartottunk, amin kiderült, hogy már a súlyhatár alatt vagyok 1 kg-val. Így a héten megengedtem pár falattal több szénhidrátot magamnak az ebédben, és biztos volt, hogy a verseny előtt ehetek magas szénhidrát tartalmú ebédet, ami fontos, hogy feltöltse a szervezetemet és legyen energia a küzdelemhez. Elérkezve a verseny napjára, izgatottan vártam a mérlegelést, és egyben büszke is voltam, mert tudtam, hogy simán megvan a súlyom. Szombat reggel volt a verseny, amikor 86,7 kg-val mérlegeltem a 88,5 kg határ alá, pontosan 4 kerek héttel a diéta kezdése után, amikor 93,7 kg voltam. Így pontosan a 4 hét alatt 7 kg-ot fogytam, ami, majdnem teljesen zsírból ment le. Nagyon jó érzés, ilyen nagy és látványos eredményt elérni és átélni. A verseny jól sikerült, megnyertem a mérkőzést, az ellenfél feladta küzdelmet a második menet után, miután már az első menet első felében egy fejrúgással le KO-ztam, amikor is rászámolt a bíró, majd a menet további részében és a második menetben is több sikeres találattal tovább megdolgoztam a testét és a fejét is. Sem az erőmmel, sem az állóképességemmel nem volt semmi gond. A zsír hiánya miatt nem kellett felesleges súlyt cipelnem és mozgatnom, és a kempo edzéseim mellé beiktatott Amplitrain edzések is növelték az állóképességemet és erőnlétemet. Köszönöm a Porta Bella Vita csapatának, Lacinak, Beának, hogy támogattak, segítettek felkészülni a mérkőzésre, a mérkőzésen elért győzelemhez hozzásegítettek és természetesen a fogyás örömét a minden napokban is köszönöm!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre