Nyak és toka kezelő program

Toka

Van-e műtét nélküli orvosesztétikai megoldás a toka, vagy a”lógó nyak” esztétikailag zavaró hibáira?

Minden esetben az első feladat, hogy meghatározzuk, mi az oka a problémának, hiszen ez határozza meg a kezelési tervet, ami nélkül nem várhatnánk megfelelő erdeményt.

Nézzük meg a leggyakrabban előforduló eseteket, és a megoldási lehetőségeket!

  • Gyakran nagyobb testsúlycsökkenést követően , vagy vékony testalkat esetén az idő múlásávalaz áll és a nyak bőre laza marad, vagy megereszkedik, így az állív elmosódik, az állcsúcs alatt a bőr „lebeg”. Ebben az esetben helyileg a bőr feszesítésével oldjuk meg a problémát.

Ebben az esetben általában elégséges az áll kontúrjának és a toka területének bio felszívódó szállal történő feszesítése.

  • Amennyiben a problémát nem önmagában a bőr lazasága, hanem a toka területén megfigyelhető zsírfelesleg okozza , a toka tömöttebb tapintatú, az áll elmosódik, és előröl már nem csupán a fej előrehajtásánál, hanem egyenes fejtartásnál is látható az állívet keretező „párna”.

Ebben az esetben a probléma megszűntetéséhez elengedhetetlen a helyi zsírbontás, amit engedélyezett zsírbontó injekcióval végzünk. Nagyon fontos viszont, hogy gondoskodjnk arról, hogy a kezelt területen lévő bőr feszes maradjón, és kövesse a zsírbontás miatti térfogatcsökkenést. Ezért a bőr feszesítését itt is mindig el kell végeznünk!

A kezelés menete: bio felszívószálas eljárással az áll ívénél és a toka feletti bőrterületen előkészítjük a bőrt, hogy az injekciós zsírbontás után  volumencsökkenésnek megfelelően feszesedjen , majd injekcióval csökkentjük a helyi zsír mennyiségét.

Nagyobb tokák kezelésénél az eljárás megismétlése is szükséges lehet a kívánt eredmény eléréséhez.

  • Sokszor az idő múlásával az arc egésze veszít volumenéből, ahogy a bőr is veszít feszességéből. ebből kövtkezik, hogy a „felesleges ” bőr az áll íve irányába csúszik a gravitáció miatt, tovább rontva az amúgy is megjelenő állon és nyakon megfigyelhető bőrlazaságot.

Ezek azok az esetek, amikor mérlegelni kell, hogy megelégedve a részleges eredménnyel kizárólag a toka-nyak kezelést végezzük el ( az előbbi eseteknél leírtak szerint), vagy az arc szükséges kezelésével kiegészítve érünk el látványos eredményt.

A képen az előbb leírt sorrendben különböző eredetű esztétikai hibákat mutatunk.

tokafajtak

Forduljon hozzánk bizalommal!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre