Porta Bella Vita Online Klinika

A cmscrop

Ez a rendkívüli, mindenki számára új helyzet, számos kihívással, ugyanakkor lehetőségekkel is jár mindenki számára.

Ebben az időszakban is fontos, hogy fejlődjünk, tanuljunk, alkalmazkodjunk, kapcsolatban maradjunk, segítsünk, megtartsunk, és építsünk.

Ennek szellemében nyitottuk meg most Onlne Klinikánkat, mely számtalan új lehetőséget teremt arra, hogy amíg felelősségteljesen otthon maradunk, addig is azon dolgozzunk, hogy hűek maradjunk alapkoncenciónkhoz, mely szerint munkánkban szemnvedélyesen törekszünk a test  és a lélek harmóniájára, amihez most komplett programokkal, szépségtippekkel, online konzultációkkal, pozitív gondolatokkal igyekszünk Önt hozzásegíteni. 

Eddig folyamatosan nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a leghatékonyabb ajánlatokkal, csomagokkal, tippekkel, hozzásegítsük Önt ahhoz, hogy egyes kezelések után hogy őrizzük meg minél hosszabban annak eredményét, most a jelenlegi helyzet lehetőséget adott arra, hogy ezt megfordítsuk, és információkkal, konzultációval, otthon is elvégezhető megelőző kezelésekkel, gyakorlatokkal a majdani kezelésre való leghatékonyabb felkészülést készítsük elő Önnel együtt.

A Porta Bella Vita team minden tagja részt vesz az online klinika működtetésében. 

A teljesség igénye nélkül néhány fontos térítésmentes új szolgáltatásunkat bemutatjuk, amiket mindaddig biztosítunk, amíg újra nem találkozhatunk személyesen.

Aktuális, friss információkat bővülő online szolgáltatásainkat Social Media felületeinken követhetik.

Személyes videokonzultáció, tanácsadás

Térítésmentes videokonzultáció, ami telefonon jelentkezhet.

A konzultáció időtartama maximum 15 perc

Ezek a konzultációk kifejezetten a személyes esztétikai vagy bőrgyógyászati problémák megbeszélésre, tervezésre, megoldás keresésére irányulnak.

Kizárólag „négyszemközti” beszélgetések, kérjük, hogy ezekben az esetekben ne kísérővel „érkezzen” a konzultációra, mint ahogy mi is megteremtjük a klasszikus konzultációnál megszokott diszkrét, négyszemközti beszélgetés lehetőségét.

A megszokott konzultációknak megfelelő témákban érhető el ez a szolgáltatás.

Bőrgyógyászati, esztétikai orvosi , testformálással kapcsolatos problémák megbeszélése, megoldáskeresés, javaslat a cél, de  kozmetika, bőrápolás, szépségápolás, szemöldök tetoválás kapcsán is igénybe vehető

 Az online konzultáció részleteiről itt olvashat: ONLINE VIDEOKONZULTÁCIÓ

A konzultációkban részt vesznek:

Dr Fercsik-Tóth Beatrix, Dr Horváth Zsuzsanna, Sziráki Dorina és Kovács-Cseh Renáta.

Interaktív online rendezvényeink

A programokról, a részvételi lehetőségekről a képre kattintva olvashat 

Interaktív videokonferencia kis létszámmal 

Térítésmentes, regisztrációhoz kötött szolgáltatás.

Több témakörről tartunk interaktív kis létszámú webinar „konferenciát”, amelyhez egy link segítségével tud csatlakozni, akit az aktuális téma érdekel, és erre regisztrál. 

A témákat folyamatosan közzétesszük. 

Ezeken a 30-60 perces online találkozókon körbejárjunk egy adott témát.

Például így kell elképzelni:

1. téma : A szemkörnyék kezelési lehetőségei

Ebben az esetben beszélünk a szemhéjak megereszkedéséről, a szemöldök pozíciójának változásáról, a szem alatti karikákról, szarkalábakról , ezek megoldási lehetőségeiről, de a szemöldök tetoválásáról, a helyes sminkelésről is. 

Ezt a „konferenciát” dr Fercsik-Tóth Beatrix és Sziráki Dorina vezeti. 

A részt vevőknek lehetőségük lesz kérdezni is, aki szeretné, a saját „problémáját” is bemutathatja , és javaslatot is kaphat.

Ez egy nagy témakör, így ennek az időtartama 60 perc lesz, a résztvevők száma 10-15 fő lehet, hogy valóban ne előadás, hanem interaktív program legyen.

Nyílt napok az virtuális térben

Regisztrációval elérhető, térítésmentes program.

Ezeknél a programoknál is egy linken keresztül lehet csatlakozni a „videokonferenciához”. Hasonló lesz, mint az eddigi nyílt napjaink, konkrét témákat ölel fel, amiket majd megosztunk. 

Sajnos most a pogácsa, pezsgő elmarad, de igyekszünk meglepetésekkel kárpótolni az érdeklődőket. 

Telefonos tanácsadás, segítség, termékrendelés

Telefonon az eddigieknek megfelelően elérhetőek leszünk. Termékrendelést is bonyolíthat telefonon. A termékeket eljuttajuk Önökhöz.

Online egyéni videokonzultációinkra előzetes időpontfoglalás után tud regisztrálni, ugyanígy minden szolgáltatásunkról felvilágosítást kaphat, a technikai részletekben, az időpont foglalásoknban csapatunk a hét minden napján 10-18 óra között a +3672/333000-as telefonszámon készséggel segít Önnek.

Maradjunk kapcsolatban!

Most a legfontosabb, hogy maradjon otthon, vigyázzon magára, egészségére, hogy mielőbb személyesen is találkozhassunk.

Addig is minden kedves jelenlegi és leendő Vendégünknek nagyon jó utat kívánunk a szépülés útján! 

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre