Porta Bella Vita logo

Poszt karantén csomagok

Deka motus ndyag cmscrop

2020. április 30.

Kedves Pácienseink!

Május 7-től szigorú szabályok és protokollok mellet kezdjük meg a korlátozások csökkentése után a munkát.

A járvány lassítása érdekében önként döntötünk közös érdekünkben a bezárás mellett, most pedig számos biztonsági intézkedést vezettünk be, hogy minden kockázatot minimalizálva végezhessük tovább szolgáltatásainkat.

Ez idő alatt sok kezelés időpontját kellett lemodanunk, sok kezeléssorozat szakadt meg, illetve az esedékes frissítő/ismétlő kezelésekre nem volt lehetőség időpontot foglalni sem.

Ezért, hogy ezeket a rajtunk kívüli okból létrejött kellemetlenségeket valamelyest  kompenzálhassuk, hozzájárulhassunk ennek az arcot/testet/lelket  megviselő nehéz időszak által okozott  jelek elsimításához:

MÁJUSBAN IGÉNYBE VEHETI  KARANTÉN UTÁNI AJÁNLATUNKAT

Ki veheti igénybe? 

1. Ha Önnek a bezárás miatt mondtuk le az időpontját, a tervezett kezelésre

2. Ha Önnek meg kellett szakítani a kezeléssorozatát a bezárás miatt, vagy nem tudott bejelentkezni a folytatásra ( pl. : Profhilo, testformálás DEKA  Onda /Cooltech, DEKA Motus bőrmegújítás, érkezelés, DEKA MonaLisa genito rejuvenáció)

3. Ha Önnek 6-12 hónapon belül volt nálunk kezelése, amit frissíteni szeretett volna/szeretne ( Hyaluronsavas feltöltések, Skinbooster, Botulinum toxin ránctalanítás, Botulinum toxin izzadásgátlás, DEKA Motus bőrmegújítás ) azokra a kezelésekre, amiket az adott időszakban igénybe vett már nálunk. 

Ha nem tartozik egyik csoportba sem, ajánljuk, tekintse meg Beauty Kollekciónk kedvezményes ajánlatait! 

A kedvezmények mértéke

( A kedvezmény más , akár mennyiségi kedvezménnyel nem vonható össze! ) 

Hyaluronsavas feltöltések 15 %

( arc, ajak, skinbooter kezelések) 

Botox kezelés 15-35%

1.régió 15%, 2. régió 25%, 3. régió 35%

Profhilo 20% 

Gépi kezelések 20 % 

( Lézerek, DEKA  Onda, CoolTech , HIFU, Hydra Beauty) 

Az ajánlat érvényessége

Ezeket az ajánlatokat 2020 május hónapban veheti igénybe, a szabad időpontok erejéig. ( Május 15-ig fenntartunk időpontokat, hogy minden kedves páciensünk, akik élni kívánnak ezzel a lehetőséggel, biztosan kaphassanak időpontot. Ezt követően csak a szabadon maradt időpontokban lesz lehetőség a kezelésre)

Várjuk szeretettel, fokozott biztonsági feltételek mellett!

Porta Bella Vita csapata

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre