Premium program

Premium dieta

A PORTA BELLA VITA bemutatja:

A PREMIUM PROGRAM

Lefogyni nehéz! 

Ezért vannak kudarcra ítélve a könnyű, gyors megoldást ígérő csodamódszerek. Sajnos nincsenek csodák!

Vannak viszont csodálatos módszerek és lehetőségek, csodálatos eredmények!

NEM ÁLLÍTJUK rengeteg hirdetésssel ellentétben, hogy ez az egyetlen tökéletes módszer, mert ez nem igaz, a mi módszerünk és programunk sem csodamódszer!

AKKOR MITŐL MÁS? 

MERT HISSZÜK, HOGY  ÖNNEK IS SIKERÜLNI FOG! Mert bebizonyítjuk, hogy ha a tartós fogyás nem is könnyű, de nem keserves lemondásokkal járó szenvedés ! Bebizonyítjuk, hogy lehet úgy visszagondolni erre az időszakra, hogy „egy élmény volt”, és nem úgy, mint az élet egyik legsanyargatóbb megvonási időszaka ! 

MEGGYŐZŐDÉSÜNK , hogy ismereteinket, tapasztalatainkat, eddigi programjainkban részt vevők visszajelzéseit, kéréseit figyelembe véve, és nem utolsósorban személyes tapasztalatainkat sem elfelejtve ,egy nagyszerű programot dolgoztunk ki! 

Egy igazi PREMIUM programot!

Tudom, most sokakban megszólal a kisördög: ez nem nekem való, mert drága, mert nekem elérhetetlen, mert nekem úgysem sikerül stb. Erre most azt kell mondanom: NEM! NEM! NEM!

Úgyhogy olvasson tovább….

A program:

A PREMIUM PROGRAMHOZ a Premium Diet orvosi diéta  táplálékhelyttesítőit alkalmazzuk.

A Premium Diet orvosi diéta alkalmazásakor minden esetben folyamatos orvosi konzultációs lehetőséget, testösszetételmérést biztosítunk a program protokollja szerint 2 hetente.

Mivel több ennél a PREMIUM PROGRAM?

A program időtartama 3 hónap (természetesen meghosszabbítható).

Nem csupán testünk alakítását, egészségünk, esztétikai megjelenésünk javítását érhetjük el , kikapcsolódást, és testi-lelki jóllétet is ígér. 

Amit várhatunk tőle:

Egy szóval a SIKERT !

Átlagosan 10-16 kg testzsír csökkenés ( ez több ruhaméret:-) ), tartós eredmény jojó effektus nélkül, a nehezebb pillanatok átvészelésére jó programok, életmód-és szabadidős tevékenységek, élmények, új személyes kapcsolatok. 

  • Valódi közösségi program a személyes célok eléréséért.
  • Felkészült csapat segíti a diéta, életmód és szabadidős programok lebonyolítását
  • Heti rendszerességgel vehet részt találkozón, mozgásprogramon.
  • Találkozhat „hús-vér emberekkel”, akiknek sikerült. Megismerhetik kudarcaikat, sikereiket, megoldásaikat, és hogy hogyan változott meg az életük. 
  • Online kapcsolattartás lehetősége, hogy mindig, minden kérdésre választ kapjon, vagy együtt találjunk megoldást a felmerülő kérdéseire
  • Megtanítjuk, hogy tartsa meg az eredményeket, a program után is biztosítjuk a kapcsolattartás lehetőségét
  • A programban való részvétellel jogosult lesz egyéb szolgáltatásink kedvezményes igénybevételére
  • Ingyenesen vehet részt orvos-esztétikai tanácsadáson, ahol megismerheti esztétikai problémáinak megoldási lehetőségeit
  • Sok-sok pozitív élmény!

Mennyibe kerül?

Nem drágább, mint az egyéni Premium Diet program, általában elmondható, hogy nem költünk többet a program során, mint egy bármely másik átlagos fogyókúrás programban.

Érdeklődés esetén pontosan kiszámítjuk, hogy mennyivel kerül többe az élet Önnek a program ideje alatt, mint egyébként a hétköznapok.- MEG FOG LEPŐDNI!!!!

Részletekért, vagy kérdéseivel forduljon hozzánk elérhetőségeinken!

imagebae

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre