Sikeres nők magazin

Fotózás

A SIKERES NŐK magazinban megjelentett cikk

porta_bella_vita_pr_4

A cikk szövege:

A Porta Bella Vita  orvosi esztétikai, életmód- és közérzetjavító központ Pécsett, a történelmi belváros közvetlen szomszédságában excluzív környezetben fogadja szépülni, fiatalodni vágyó vendégeit, akik a legújabb és leghatékonyabb kezeléseket kívánják igénybe venni műtéti beavatkozás nélkül.

Bár szépészeti eljárásokra az idők kezdetétől nagy az igény, és már a fáraók is részt vettek plasztikai beavatkozásokon, az utóbbi évtizedek hozták meg az esztétikai orvoslás területén a robbanásszerű fejlődést .

Újabb és újabb eljárások , módszerek jelennek meg világszerte, amelyek lehetővé teszik, hogy műtét nélkül érjünk el látványos eredményeket, legyen szó az arc megfiatalításáról, vagy a bőr esztétikai hibáinak korrekciójáról, vagy akár a test formálásáról.

Ezek megismerésére, a módszerek elsajátítására és Magyarorságon az elsők között történő alkalmazására, az eszközpark folyamatos megújítására nagy hangsúly fektetnek a Porta Bella Vita orvosai.

Máskülönben nem is lehetne megbírkózni azzal az egyre nagyobb számban jelentkező igénnyel, hogy a lehető legkevesebb időráfordítással, a mindennapi életből való kimaradás nélkül érjünk el szinte fájdalommentesen rendkívül látványos, tartós eredményeket.

„ Meggyózódésem, hogy a nő igazi szépsége kisugárzásában rejlik, ami a külső és belső  harmóniájának megléte nélkül elképzelhetetlen.  Sikerességünk titka magabiztosságunk.  A mai világban a nőkkel szemben támasztott magas elvárások teljesítése is megvalósíthatatlan anélkül, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, és lehetőség szerint erre a legkevesebb időt fordítsuk–mondja Dr. Fercsik- Tóth Beatrix, a Porta Bella Vita orvosa.

Ahhoz, hogy külsőnk a magunkkal szembeni elvárásoknak megfeleljen ,sok esetben külső segítségre van szükségünk. 

Gondoljunk csak a helyes táplálkozás és sport mellett is makacsul megmaradó helyi zsírfeleslegekre,  vagy az idővel kialakuló bőrmegereszkedésre testünk bármely részén, vagy akár  a kortól független esztétikai problémákra, a karikás szemekre, pigmentfoltokra, striákra.

Kollegáimmal azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulóknak műtét nélküli megoldást nyújtsunk világszínvolalú  eljárásokkal.  „

Dr Faludi Péter bőrgyógyász, kozmetológus Budapesten kívül a pécsi Porta Bella Vitában is fogadja szépülni, fiatalodni vágyó pacienseit.

„ A mai irányzatoknak megfelelően az arc esztétikai hibáit, a kor előrehaladtával kialakuló prblémákat komplexen szemléljük, és a legújabb eljárásokat alkalmazzuk sokszor kombinációban a lehető legtökéletesebb eredmények elérésére. Ma már nem csak ráncokat kezelünk, hanem az egész arc fiatalos megjelenésére , az elvesztett kontúrok visszaállítására törekszünk a növekvő igényeknek megfelelően. Ehhez a legújabb módszereket is alkalmazzuk, sok esetben Magyarországon az elsők között”

A Porta Bella Vitában az orvosesztétikai kezelések széles palettáját kínálják, amelyek   között nagy népszerűségnek örvend a Magyarországon még kevés helyen elérhető, felszívódó szálas arcfeszesítő , arckontúrozó eljárás.

Ez az eljárás lehetővé teszi, hogy kiküszöbölje azokat a kockázatokat és szövődményeket, amit eddig a műtét nélküli arcliftinghez használt fel nem szívódó szálak okozhattak.

Frakcionált lézeres kezelések közül a bőrmegújítás, aknés hegek, pigmentfoltok eltüntetése, a testen a hegek, striák kezelései a legnépszerűbbek.

Hyaluronsavas fillerekkel a ráncok feltöltésén kívül a legújabb kanülös technikával az arc teljes formázását is végzik, emellett az ajak kontúrjának javításán, a szájdúsításon kívül a száj öregedésének visszafordítása is nagy népszerűségnek örvend ugyanúgy, mint a szem alatti árok megszűntetése .

Az MP2 technológiával működő VENUS FREEZE egyedülállóan nagy teljesítményű eszköz .

Rendkívül látványos eredményei miatt méltán vívott ki nagy sajtóviszhangot többek között az USA-ban.

Bár Magyarországon korlátozott még a kezelések elérhetősége, a Porta Bella Vitában nagy sikerrel alkalmazzák arcfeszesítésben, testformálásban.

Nagy hangsúlyt fektetnek a megfelelő módszer kiválasztására, amivel a legkedvezőbb áron érhető el a legjobb eredmény úgy, hogy a sokszor rohanó életébe beilleszthető legyen.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre