SkinCeuticals professzionális kezelések klinikánkon

Skinceuticals protokol

A SkinCeuticals az USA vezető professzionális bőrápoló márkája. Az otthoni bőrápolási rutinhoz innovatív, tudományosan megalapozott összetételű termékek hatékonyságát számtalan orvosi tanulmány igazolta. 

A szép, egészséges bőr kezelésére az otthoni termékek  mellett professzionális kezelési protokollok is az eredmény elérését segítik. Szigorú protokollok szerint, a kezelés lépéseinek pontos betartásával érjük el a célt.

Klinikánkon a termékek mellett mostantól a SkinCeuticals protokollok is elérhetőek. 

SkinCeuticals Anti aging program

A kezelés a fejlett hámlasztási technikák és a legjobb összetevőket alkalmazó technológiáink egyesítésével visszaadja a kor jelei által érintett bőr bőr ragyogását, helyreállítja tónusát és a textúráját. Ez a kezelés ragyogóbbá, energiával telivé és felfrissültebbé teszi a bőrt.

A kezelés 60 percet vesz igénybe. 

A fokozásért és az  optimális eredményért otthoni bőrápolási protokoll betartására van szükség.

Skinceuticals Akne protokoll

Multimodális megközelítést nyújt a pattanásos bőr komplex állapotainak kezelésében, beleértve a felesleges faggyút, az egyenetlen textúrát, komedókat, bőrpírt és gyulladást követő elszíneződéseket. A bőrtisztító és nyugtató technológiákat kombinálja a felületi elváltozások megjelenésének javításáért, a bőrpír minimalizálásáért, a pattanásokra hajlamos bőrrel járó kellemetlenségek csökkentéséért. Azon páciensek számára is ideális, akik egyszerre tapasztalják bőrükön a pattanások és a kor jeleit.

A kezelés 60 percet vesz igénybe. 

A fokozásért és az  optimális eredményért otthoni bőrápolási protokoll betartására van szükség.

Hamarosan a bőr elszíneződésének professzionális kezelése is elérhetővé válik.

Részeletesen aa termékakről itt olvashat:  SkinCeuticals termékek

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre