Szakértői tanácsadás

Szakertoi tanacsadas

ÚJ szolgáltatásunk a szakértői tanácsadás, amit a bevezető időszakban térítésmentesen vehet igénybe bejelentkezés alapján.

Klinikai testformálás

A klinikai testformálás nem egy eljárás, hanem a klinikai hatékonyságú, biztonságos, hatékony, tudományos bizonyítékon alapuló eljárásokat/ kezeléseket/módszereket foglalja magában.

Számtalan problémára nyújt műtét nélküli megoldást, akár testsúly csökkentés, testformálás, helyi zsírbontás, izomépítés, bőrfeszesítés, narancsbőr stb. a cél.

Legyen szó fiatalabb vagy idősebb korosztályról, nőkről vagy férfiakról, normál , akár sportos testalkatról , vagy túlsúllyal küzdő alakkontúr javításra vágyókról, a sikeres kezelések titka a jó stratégia, amikor a célokhoz választjuk a legoptimálisabb kezelést, vagy kezelés kombinációt.

Amíg mindenki meg tudja fogalmazni, mit szeretne elérni, a megfelelő eljárást kiválasztni már sokkal összetettebb feladat.

Ezt segíti szakértői tanácsadás szolgáltatásunk, amikor tapasztalt munkatársaink orvosi háttérrel, szigorú alapossággal elemzik a “problémát” és állítanak össze egy kidolgozott rendszer szerint  javaslatot, hogy a legkevesebb kezeléssel, de a leghatékonyabban érhesse el céljait.

Segítséget nyújtanak az életmódváltáshoz, de a programot támogató beszélgetésekre is keresheti őket.

Ha ezután belevág a változtatásba, a választott szakértő végig kíséri a kezeléseken, nem hagyja magára, ellenőrzi, követi az eseményeket.

Nincs egyedül, segítünk a döntésben is. Ha komplex kezeléssort, vagy kombinációkat kellene igénybe venni, egyedi, kedvező ajánlatot kap a szakértőtől, ami jelentősen eltérhet az árlistától.

Ha szeretne részt venni tanácsadáson, online is kérhet időpontot itt:

https://portabellavita.booked4.us

Tanácsadára bejelentkezni telefonon és személyesen is lehetséges.

Esztétikai szakértői tanácsadás

Bőrminőség javító kezelések, bőrápolási protokollok, kozmetikum-választás

Számtalan esztétikai kezelésünk kiváló kiegészítőjét találja meg klinikánkon, amely az elért eredmény fokozására, az eremények hosszabb hatásának fenntartására is alkalmazhatóak, de a napi bőrápolási protokoll, vagy problémamegoldás részeire is alkalmasak.

Esztétikai tanácsadáson szakértőnk segítséget nyújt a termékek kiválasztásában, akár komplett bőrápolási protokoll összeállításában .

A bőrminőségjavító kezelések széles skálája áll rendelkezésre. Esztétikai tanácsadáson az optimális kezelés, vagy kezeléssor kiválasztásában segítünk.

https://portabellavita.booked4.us

Tanácsadára bejelentkezni telefonon és személyesen is lehetséges.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre