Szem alatti árok, karikák, ráncok megoldása

Glabella botox előtte utána

Fáradt, karikás szemek, szarkalábak, ívét vesztett szemöldök, mérges ráncok a szemöldökök között, petyhüdt, rugalmasságát elveszítő bőr a szemkörnyéken…ennyi elég is, hogy eltakarja szemünk szépségét, fiatalosságát.

Ennek a kényes területnek a változásai már egészen fiatal korban is kialakulhatnak, gondoljunk csak az öröklődő szem alatti karikákra, ami a fiataloknak is mindig fáradt tekintetet kölcsönöz.

Mit tehetünk a problémák megszűntetésért?

A szem alatti karikák, árkok kezelése rendkívüli gondosságot, kifogástalan minőségű anyagok használatát igényli. A szemkörnyék kezelésére kifejleszett felszívódó hyaluronsav elsimítja a szem alatti árkot, rendkívül látványos eljárás. Minimális fájdalommal jár a kanültechnikás töltés, amit a Teosyal RedensityII -vel végzünk a biztonságos, tartós, szép eredmény elérése érdekében.

A szarkalábak és a szemöldök közötti mérgesránc korrekt megszűntetése Botulinum A toxinnal ( Vistabel,Dysport) történhet, hiszen az ezeket létrehozó mimikai izmok túlzott működését kell csökkenteni. Fontos!: ettől arcunk nem lesz mimikátlan, lárvaarc ! A jól kivitelezett, rendkívül elterjedt kezelések természetes látványt nyújtanak!

Szemöldökünk ívének megváltozását okozza a homlok bőrének megereszkedése, ez kiválóan orvosolható a homlok bőrének bio felszívódó szállal történő egemelésével ( nem sebészeti ,felszívódó szálas technika) .

Ugyanezzel az eljárással a szem külső oldalának megereszkedett bőrét is tudjuk feszesíteni.

 A szemkörnyék kozmetikai ápolását nem hanyagolhatjuk el, így késleltethetjük a ráncosodás, bőr petyhüdtség kialakulását. 

Ha a kozmetikai kezelések és otthoni kozmetikumok nem elégségesek már a bőr állagának javításához, műtét nélküli orvosi kezelések közül az alábbiak jöhetnek szóba.

A szemkörnyék bőrének megjelenését, fiatalosságát PRP (Drakula terápia) és különböző mezoterápiás eljárások használatával javíthatuk, de bizonyos esetekben frakcionált lézeres kezelés is indokolt.

( Természetesen vannak olyan szemkörnyéki elváltozások, amiket csak alsó, vagy felső szemhéjplasztika old meg )

Forduljon hozzánk bizalommal!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre