Szemkörnyéki problémák kezelése

Szemkörnyéki problémák kezelése

A szemkönyék problémái nem csak az idő múlásával, hanem már egészen fiatal korban is megjelennek, gyakran okoznak zavaró esztétikai elváltozásokat, amelyeket már a jól fedő alapozó sem takar el.

Nem csupán az kezelési protokollok, ajánlások, de tapasztalatainkat is figyelembe véve az  alábbi kezelésekkel tudunk jelentősen javítani a szemkörnyék megjelenésén.

Szemkörnyék kezelésének lehetőségei 

Orvosi HIFU kezelés

A teljes szemkörnyék akár megelőző, akár problémamegoldó kezelésére is alkalmas.az orvosi HIFU kezelés. A kezelést egyetlen alkalommal kell elvégezni, és  gyakran önállóan is megoldja a kezelendő problémát, de szükség esetén kombinálható egyéb kezelésekkel is.

Egyedülálló lehetőség az alsó és felső szemhéj kezelésére is, a szemöldök megemelésére és a szarkalábak simítására.

Teljes szemkörnyék kezelésekor

  • az alsó szemhéj bőre teltebb, feszesebb lesz ( ezáltal simulnak a felszínes ráncok, csökken a szem alatti árok mélysége, javul a „karikás” szem látványa) 
  • a felső szemhéj megemelkedik, feszesebbé válik, „kinyílik” a tekintet
  • a szemöldök íve javul, a szemöldök megemelkedik
  • csökken a szarkalábak mélysége
before-after-szem-hifu

Szem alatti árok kezelése, szemzúg feltöltése

Speciális technikával, hyaluronsavas feltöltéssel, a Teosyal svájci hyaluronsav töltőanyagcsalád kifejezetten erre kifejlesztett termékét iinjektálással juttatjuk a hyaluronsavat a szem alatti árok területére.

Az alsó szemhéj alatt végighúzódó árok hiányzó volumenét pótolva, az árok kisimulása, a fáradt, karikás szem látványát megszüntethetjük.

Bár a szem alatti táskák műtéti eljárás nélkül nem kezelhetőek, sok esetben a megfelelően megválasztott technika segítségével optikailag javítani lehet a „táskás” szem megjelenésén, és a szem alatti terület egyenetlenségén is.

before-after-redensity-ii

 Szarkalábak, mérgesránc kezelése „botox” injekcióval

Mély, zavaró szemkörnyéki ráncok kezelése botox injekciós ránctalanítással történik. 

(tévedés, hogy mimikátlanná teszi a szem körüli területet. ” A jó botox nem látszik, csak a természetes hatású eredmény” )

Amikor a ráncok mélysége miatt a botox kezelés önmagában nem simítja ki a ráncos területet, hyaluronsavas feltöltéssel egészíthetjük ki a kezelést.

glabellabotox_before-after1

Skinbooster kezelés 

A kezelés egyre nagyobb teret nyer a világon az orvosi anti-aging kezelések között.

A bőr megfelelő rétegébe injekciós technikával bejuttatott hyaloronsav, és bőrmegújulást segítő komplex segítségével a szemkörnyék meglazult, rugalmasságát és fényét veszített bőre mélyen hidratáttá, feszessé, tömörré  válik, színe fiatalosan egészséges lesz.

A SKINBOOSTER KEZELÉSRŐL ITT OLVASHAT ›››

FTC (Bio felszívódószálas feszesítés)

A bio felszívódó szálaknak már számos fajtája áll rendelkezésre, ezért a szemkörnyék kezelésében is egyre nagyobb teret kap.

Többek között az alsó szemhéj feszesítésére, vékony, finom szálakat használunk,  míg a szemöldök emelésében nagyon látványos eredményeket érhetünk el a Cog (horgas ) szálas technika alkalmazásával.

COG szálas feszesítés

COG (horgas) szálakkal erőteljesebb emelést érhetünk el. Ekkor kevesebb, de erősebb és hosszabb fogazott szálakat fűzünk be, a „fogacskák” a szövetekbe kapaszkodva lehetővé teszik az erőteljesebb feszesítést.

Ebben az esetben a kezelés során mechanikai emelést is végzünk, ami azonnal látható. Az eljárás hatása a szervezet regenerációján alapul, kis kockázattal jár, és hatása 2 évig is tarthat.

Az FTC ÉS COG szálas kezelésről itt olvashat >>>

Frakcionált széndioxid lézer

Amikor a szemkörnyék bőrén zavaró pigmentelváltozásokat szeretnénk megszűntetni, egyben feszesíteni a szemkörnyéket, akkor választjuk akár önállóan, akár kombinációban a szemkörnyéki lézerkezelést.

A kezelést követően a szemkörnyék bőre feszesedik, az apró ráncok kisimulnak, a zavaró bőrfelszíni esztétikai hibák halványulnak, vagy eltűnnek.

A FRAKCIONÁLT LÉZER KEZELÉSRŐL ITT OLVASHAT ›››

Plasmage szemhéjkezelés

A meglazult, megnyúlt felső szemhéj bőrfeleslege gyakran nem csupán esztétikai problémát okoz, több esetben a bőrfelesleg látásban is zavaró lehet, megoldása a bőr mennyiségének csökkentésével lehetséges.

Az alsó szemhéj ráncosodása szintén a bőrfelesleg miatt alakul ki.

A bőrmennyiség csökkentésének műtét nélküli lehetősége a Blepharoplasma® kezelés Plasmage ® gépünkkel.

A PLASMAGE SZEMHÉJKEZELÉSRŐL ITT OLVASHAT >>>

plasmage-es-hyaluronsavas-feltoltes

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre