Teosyal pen hyaluronsav befecskendező

Teosyal pen porta bella vita

Nagyon vártuk, megérkezett, és munkára is fogtuk!

Nem csupán a 2014-2015 -ös  „Best Aesthetic Device” címet nyerte el, minket is meghódított, és reméljük, pácienseinkenek is örömére szolgál majd.

Mire jó TEOSYAL®PEN ?

Egy kíméletes befecskendező rendszer, egy egyedülálló eszköz, ami lehetővé teszi, hogy a hyaluronsavas feltöltések még természetesebb hatásúak legyenek, csökkenti a fájdalomérzetet, és mérsékelheti a hyaluronsvas feltöltéseknél amúgy is rövid felépülési időt.

Nagyon precíz, finom beavatkozások végzésének lehetőségével  segíti az orvost, szabad utat engedve az „arcszobrászatnak”, a hyluronsavval történő „alkotásoknak”,  ezért joggal hirdetik:

” HAGYD, HOGY A MŰVÉSZET BESZÉLJEN „

KAPCSOLÓDÓ BEJEGYZÉSEK:

Porta Bella Vita

HYALURONSAVAS, RÁNCFELTÖLTÉS

HYALURONSAVAS AJAKFELTÖLTÉS

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre