Porta Bella Vita logo

Változások a konzultációs díjak megállapításában, és a bejelentkezések kezelésében

Work 1515801 1280 cmscrop

Kedves Vendégeink!

Hosszú évek tapasztalatai alapján igyekszünk biztosítani a lehetőséget, hogy a lehető legrugalmasabban tudjunk lehetőséget teremteni arra, hogy az Önöknek megfelelő időpontban legyenek szolgáltatásaink elérhetőek, lehetőleg várakozás nélkül, a leggördülékenyebben vehessék igénybe a kezeléseket a megbeszélt időpontban.

Régóta megfogalmazódott bennünk a kérdés, hogyan tudnánk optimalizálni az elérhetőséget, milyen módszerrel lehetséges azt elérni, hogy a kezelésekre történő bejelentkezések a legrugalmasabbak lehessenek, és a legkevesebb esetben fordulhasson elő, hogy egy esetlegesen lemondott vagy elmulasztott időpont miatt, másnak ne legyen módja élni akár a kedvezményes időszakok adta lehetőségekkel.

Ennek érdekében 2017. november 10. napjától az alábbi változások kerülnek bevezetésre az időpontfoglalás, a kedvezményes vagy ingyenes ajánlatok igénybevétele, az ingyenes kontroll-és korrekciós időpontok felhasználása, valamint a konzultációs díj jóváírása tekintetében.

IDŐPONTFOGLALÁS

  • Konzultációt, kezeléseket időpontfoglalás alapján végzünk.
  • Bejelentkezés elsősorban személyesen, vagy telefonon lehetséges a Porta bella Vita központi telefonszámán, ahol felmerülő kérdéseire is készséggel válaszolunk.  ( 06 72 / 333-000 ).  Amennyiben e-mail címünkön, vagy a hivatalos Facebook oldalon kíván egyeztetni, lehetőség szerint kérjük, adja meg telefonos elérhetőségét is, hogy egyszerűen találhassuk meg az Ön számára is optimális időpontot. Ezekben az esetekben 24 órán belül válaszolunk.
  • Amennyiben több alkalommal történik időpontfoglalás ellenére konzultációról/ kezelésről történt távolmaradás,  időbeosztásunk optimalizálása érdekében „várakozásos” időpontot tudunk csak biztosítani, amelynél a megjelölt érkezési időpont nem feltétlenül jelenti a konzultáció/kezelés megkezdésének időpontját, azt 60 percen belül tudjuk csak garantálni.

Időpontmódosítás, távolmaradás

Kérjük, hogy amennyiben a foglalt időpont Önnek mégsem felel meg, azt időben, legalább 48 órával az aktuális időpont előtt jelezze felénk, hogy a felszabadult időpontot lehetőségünk legyen betölteni. 

Amennyiben az időpont módosítása legkésőbb 48 órával a kezelés előtt nem történik meg, vagy jelzés nélkül nem veszik igénybe, 5.000 Forint „rendelkezésre állási díjat”  számolunk fel. A rendelkezésre állási díj befizetése előtt, újabb időpont foglalás nem lehetséges.

TÉRÍTÉSMENTES KORREKCIÓS ÉS KONTROLL IDŐPONTOK MÓDOSÍTÁSA

 A kezeléseket követő kontroll és korrekció változatlanul térítésmentes, de a lemondási szabályok, illetve a módosított időpontban történő igénybevételre ugyanúgy vonatkoznak a lemondási szabályok.

Amennyiben a korrekcióra történő időpont foglalás 48 órán belül kerül lemondásra, vagy a rögzített időpontban nem jelenik meg, az orvosi kozultációnak megfelelő összeg, tehát 10.000 Forint kerül felszámításra az újabb időpontban történő korrekció elvégzésekor.

AZ ORVOSI KONZULTÁCIÓ DÍJA

A kezelés napján történő konzultáció ingyenes, minden egyéb esetben 10.000 Ft konzultációs díj kerül felszámításra. 

Klinikánkon lehetőség van a konzultáció és a kezelés egy időpontban történő elvégzésére. Ebben az esetben, tekintettel az így lefoglalt időpont hosszúságára, 30.000 Ft foglaló befizetése szükséges az időpont véglegesítéséhez. A foglaló kifiezetésére lehetőség van személyesen, vagy az erről szóló számla elektronikus megküldését követően átutalással. A foglaló összegének beérkezését követően kerül véglegesítésre az időpont. A foglaló az időpont fenntartására szolgál, így a az időpont módosítás, vagy lemondás miatt visszafizetésére nincs mód. Amennyiben az orvosi konzultáción ajánlott kezelési terv megvalósítására a lefoglalt időpontban a Páciens kérésére mégsem kerül sor, szintén nincs lehetőség az összeg visszafizetésére. A foglaló kizárólag az elvégzett kezelésből kerülhet jóváírásra. 

KEDVEZMÉNYES AJÁNLATOK IGÉNYBEVÉTELE, AKCIÓS IDŐSZAK IDŐPONTFOGLALÁSAI

Ingyenes ajánlataink igénybevételére egyetlen időpont foglalása lehetséges, lemondás, vagy távolmaradás esetén újabb időpont ugyanarra az ingyenes ajánlatra nem foglalható.

Kedvezményes / akciós ajánlatra történő időpontfoglalás esetén annak 48 órán belüli lemondása, vagy távolmaradás után kedvezményes ajánlatra ismételt időpontot nem áll módunkban biztosítani.

Bízunk benne, hogy a változások bevezetésével Önök is egyetértenek, ennek elsődleges célja, ahogy korábban leírtuk, az, hogy a kezelésekre bejelentkező vendégeink a kezelést minél előbb, és kedvezményes időszakokban minél nagyobb számban tudják igénybe venni.

Megértésüket köszönjük!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre