Venus freeze Magyarországon az elsők között már nálunk is

Venus freeze

FAGYASSZA BE AZ IDŐT,  FORDÍTSA VISSZA AZ ÖREGEDÉST!

Már nálunk is elérhető a méltán népszerű Venus Freeze, ami azonnal látható, mérhető eredményeket hoz az alakformálásban, csökkentve a helyi zsírlerakódást, cellulitet, feszesíti a bőrt.

Alkalmazható önállóan és kiegészítő kezelésként az arc, nyak, toka kezelésében is, beállításától függően feszesíti, rugalmasabbá, ránctalanabbá teszi a bőrt, a tokán szükség szerint zsírbontást is végezhetünk vele.

A Venus Freeze nagy teljesítményű orvosi gép.

Az MP2 technológiával multipoláris rádiófrekvenciát és pulzáló mágneses mezőt közvetít a testbe, egyenletes hőmátrixot generálva.

Ezek eredményeképpen növekszik a kollagénképződés ,a rostok összehúzódása, fibroblaszt osztódás, megindul a lipolízis.

Hatásai miatt kiváló eredményekkel alkalmazzuk :

  • nem invazív, fájdalommentes alakformálásra
  • cellulit csökkentésére6megszűntetésére
  • bőrfeszesítésére (testen, tokán, arcon is)
  • ránctalanításra

A kezelés teljesen fájdalommentes, felépülési idő nincs, a kezelést követő bőrpír rövid időn belül megszűnik, és folytathatja mindennapi életét.

A nagy teljesítményű rádiófrekvenciát évek óta biztonsággak használja az orvoslás. Bizonyítottan biztonságos és hatékony.

A kezelések száma

A szükséges kezelések száma páciensenként eltérő, a kívánt eredménytől is függ. Általánosságban elmondható, hogy arcon, tokán 6 kezelésre, míg testen 6-8 kezelésre van szükség általában 1 hetes időközönként.

 Nézze meg a működését:

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre