Porta Bella Vita logo

VENUS FREEZE NYÍLT NAP újra ígéretünk szerint

Venus freeze

Október 8-án ismét Venus Freeze nyílt nap a Porta Bella Vitában!

A tavaszi nagy sikerre és érdeklődésre való tekintettel, és azért, mert akkor sokan lemaradtak a lehetőségről a gyorsan betöltött helyek miatt, ismét lehetőség van  a Venus Freeze kezelés ingyenes kipróbálására!

Győződjön meg a Venus Freeze hatékonyságáról!

Bejelentkezés alapján az alábbi kezelések közül választhat a Venus Freeze-zel végezhető kezelések közül, amit ingyenes elvégzünk ezen a napon :

  • Arcon bőrfeszesítés, ráncok csökkentése
  • Toka és áll bőrfeszesítés
  • Felkar bőrfeszesítés, szükség esetén zsírcsökkentés 

A kezelés 15-30 percet vesz igénybe a kezelendő terület nagyságától és a kezelés típusától függően. Ezt követően a bőrpír hamarosan megszűnik, folytathatja napi tevékenységét.

Ezen a napon további lehetőségeket is biztosítunk:

  • VENUS FREEZE testkezeléseket FÉLÁRON veheti igénybe (lipolízis, cellulit kezelés, bőrfeszesítés)
  • bármely kezelés esetében lehetőséget biztosítunk kedvezményes bérletvásárlásra is!
  • INGYENES orvosi esztétikai konzultáció/tanácsadás

Az ingyenes próba igénybeveheti időpontfoglalás alapján  bárki, akinél kezelést kizáró ok (betegség) nem áll fenn, és központunkban ingyenes Venus Freeze bemutatón még nem vett részt. 

Időpontfoglalás a 72/ 333-000 telefonszámon lehetséges.

FAGYASSZA BE AZ IDŐT,  FORDÍTSA VISSZA AZ ÖREGEDÉST!

Tapasztalja meg a VENUS FREEZE azonnali hatását!

 

 A VENUS FREEZE arc és testkezelésekről részletesen ITT olvashat.

Magyarországon az elsők között már nálunk is igénybe veheti , most ingyenesen ki is próbálhatja a Hollywodban is rendkívül kedvelt látványos, fájdalommentes eljárást.

Venus Freeze 

Nagy teljesítményű orvosi gép, alkalmazható önállóan és kiegészítő kezelésként az arc, nyak, toka kezelésében is, beállításától függően feszesíti, rugalmasabbá, ránctalanabbá teszi a bőrt, a tokán szükség szerint zsírbontást is végezhetünk vele.

Az MP2 technológiával multipoláris rádiófrekvenciát és pulzáló mágneses mezőt közvetít a testbe, egyenletes hőmátrixot generálva.

Ezek eredményeképpen növekszik a kollagénképződés ,a rostok összehúzódása, fibroblaszt osztódás, megindul a lipolízis.

venus-freeze04

A kezelés teljesen fájdalommentes, felépülési idő nincs, a kezelést követő bőrpír rövid időn belül megszűnik, és folytathatja mindennapi életét.

A nagy teljesítményű rádiófrekvenciát évek óta biztonsággak használja az orvoslás. Bizonyítottan biztonságos és hatékony.

A kezelések száma

A szükséges kezelések száma páciensenként eltérő, a kívánt eredménytől is függ. Általánosságban elmondható, hogy arcon, tokán 6 kezelésre, míg testen 6-8 kezelésre van szükség általában 1 hetes időközönként.

venus-freeze01

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre