Webshopunkban is elérhetőek a tökéletes kozmetikumok

Borapolas

Az otthoni bőrápolást nem helyettesítheti sem az  orvosi, sem a kozmetikai kezelés.

Klinikánkon bőrdiagnosztika alapján ajánlunk otthonápolási terméket az optimális bőrápolási protokollhoz.

A professzionális, magas minőségű termékek webshopunkban is megvásárolhatóak házhozszállítással. Utánvétes, vagy bankkártyás fizetés választható.

A termékeket magas hatóanyagtartalma, különleges összetevőik, a velük végzett klinikai vizsgálatok teszik igazán különlegessé, és hatékonnyá. Mindegyik termékcsaládból összeállítható a bőrminőségnekk és célnak megfelelő bőrápolási protokoll.

Online rendelhetőek az alábbi termékcsaládok termékei webshopunkból. Ha a választásban segítségre van szüksége, elérhetőségeinken készséggel segítünk az Önek optimális termék választásához.

A termékcsaládokról és a kozmetikumokról részleteket a képekre kattintva olvashat.

Dermastir Luxory

A Dermastir Caviar luxuskozmetikumok a francia-olasz AltaCare gyógyszer-, és dekorkozmetikum gyártó cég termékei. A kozmetikai üzletág készítményei Franciaországból, Párizsból származnak, a cég kereskedelmi központja Róma patinás negyedében található. 

Az arany- és a kaviár hatóanyagot tartalmazó készítmények nem csak az összetevőkben rejlő igen intenzív ránctalanító és bőr kisimító hatásuk miatt különlegesek: olyan „airless”, azzal légmentesen záró tégelyekben kerülnek a fogyasztók kezébe, melyek garantálják a termék érzékeny összetevőinek kifogástalan minőségét. A készítmények így sem a levegővel, sem a saját kézzel bevitt baktériumokkal nem érintkezhetnek.

A napozáshoz használatos magas faktorszámú arcvédő krémek tégelye akár a napra kitéve is garantálja a készítmény állandó hőfokát, megvédve az igen érzékeny kaviárt a felmelegedés okozta minőségvesztéstől.

Dermastir kozmetikumok


TEOXANE kozmetikumok

Miért forradalom a bőrápolásban?

Mert a TEOXANE cég magas minőségű hyaluronsvas töltőanyagai melett a legoptimálisabb összetételben és technológiákat felhasználva alkotta meg TEOXANE dermokozmetikumcsaládját.

Ami eddig csak a fecskendőben volt most tubusban és a tégelyben is elérhető.

A magas színvonalú, svájci tudományos módszerekkel megalkotott TEOXANE Cosmeceutical bőrápoló termékcsalád tökéletesen illik az esztétikai eljárásokhoz és kiválóan kiegészíti azokat. Csúcsminőségű (prémium) termékek úgy segítik megőrizni az esztétikai eljárások eredményeit, hogy egyúttal megnyugtatják, hidratálják és revitalizálják az Ön bőrét. A bőröregedés szemmel látható jelei tovább csökkennek.

Teoxane kozmetikumok


Fillmed kozmetikumok

FillMed világszerte ismert márka, amely 35 éve kínál anti-aging termékeket orvosok és páciensek számára.

Kínálatukban egyaránt megtalálhatóak az innovatív töltőanyagok, revitalizáló injekciók és ampullák, peelingek, valamint professzionális orvosi kozmetikumok.

Termékei egyedi filozófiát képviselnek és speciális, kombinált anti-aging technikát és kezelési lehetőségeket tesznek lehetővé.

A Fillmed a csúcsminőségű és magas hatóanyag koncentrációjú kozmetikumait valamint a magas savtartalmú (50%) glikolsavat is tartalmazó hámlasztó termékeit és az ezekkel végezhető kezeléseket kizárólag szakemberek, orvosok és szakképzett kozmetikusok számára tette elérhetővé.

Skin Perfuison termékek magas minőségű kozmetikumok, melyek nagy koncentrációban tartalmaznak hatóanyagokat. Egyénre szabott bőrápolási programok, melyek a napi rutinhoz és/vagy célzott kezelésre alkalmasak és kiváló kiegészítői az orvos-esztétikai kezeléseknek, mint amilyen például a hialuronsavas ráncfeltöltés. Ezekkel a termékekkel otthoni ápolással kiegészíthetjük az orvos által alkalmazott rejuvenációs kezeléseket, optimalizálhatjuk velük az elért eredményeket, illetve meghosszabbíthatjuk azok tartósságát. A Skin Perfusion termékek mindegyike anti-aging kozmetikum, amely a bőr rejuvenációjára fókuszál. Szérumai és hidratáló krémjei ugyanakkor lehetővé teszik, hogy az egyéni bőrproblémákat is kezelhessük, mint például a pigmentfoltok, a bőr zsírosodása vagy a fakó bőr.

A Skin Perfusion termékcsaládban megtalálhatók az arc tisztítását szolgáló készítmények, otthoni bőrradírozó és hámlasztó kezelések, szérumok, arcpakolások- és maszkok, arckrémek, szemránckrém, testápoló, valamint 50 faktoros fényvédő krém, és egy, akár kezelések után alkalmazható regeneráló krém.

fillmed kozmetikumok


Image Skincare termékek

Közvetlenül webshopból nem rendelhető, de kapcsolatfelvétel után házhozszállítással kérhetőek az ImafeSkincare termékcsalád kozmetikumai is.

A termékeket és az árakat a képre kattintva tekintheti meg, igény esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Az Image Skincare filozófiája

„Age Later – Öregedj később”

Az Image Scincare számtalan megoldást kínál akár a bőr megfelelő ápolása-táplálása , akár a problémás bőrök kezelése a cél. Professzionális termékeivel végzett kezeléseink mellett otthoni használatra is elérhetőek termékei.

Az IMAGE Scincare otthoni használatra szánt termékcsaládja nem csupán a bőr ápolására, hanem a bőr problémáinak kezelésére is szolgáló rendszer.

A termékcsalád tagjai egymással kombinálhatóak, minőségük minden elvárásnak megfelelőek.

Image Skincare

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre