Porta Bella Vita logo

Wedding Expo 2013

Wedding Expo

Wedding Expo 2013

Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre a régió legnagyobb esküvő kiállítása a Wedding Expo . A Porta Bella Vita is részt vesz ezen jeles eseményen , ahol az érdeklődők megismerkedhetnek az orvosesztétikai központ esztétikai és életmód szolgáltatásaival.

A kiállításon való megjelenésünk egy új , hiánypótló színfolt, ahol az érdeklődők betekintést nyerhetnek a professzionális orvosesztétikai kezelések világába .

Tudjuk , hogy ezen esemény a jegyespárok felkészülését szolgálja a nagy napra, de szeretettel várunk a menyasszonyok vőlegények , örömanyák, örömapák mellett minden kedves látogatót.

A rendezvény ideje alatt kezelésekre jelentkezők kedvezményes csomagajánlatainkból válogathatnak , sőt a regisztrálók közül a  PORTA BELLA VITA legszebb menyasszonyának ítélt hölgy visszanyerheti az igénybe vett esztétikai kezelések árát is .

Lévén standunk a kiállítás egyik regisztrációs pontja , ezért feltétlenül keressen fel bennünket, nehogy lemaradjon a több mint félmillió forintos főnyereményről !

A PORTA BELLA VITA SZERETETTEL VÁR MINDEN ÉRDEKLŐDŐT A KIÁLLÍTÁS 30-AS SZÁMÚ STANDJÁN!

Időpont : 2013. január 12-13 , naponta 10-18 óráig

Helyszín : Expo Center Pécs

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre